| ciuppy a întrebat:

Va rog din suflet ajutati`ma...am avut o relatie de 4 luni, 4 luni in care am iubit o fata mai mult de cat va puteti imagina, si am mintit ca idiotul...acum vrea o pauza mai lunga insa eu sunt in stare sa o astept si o voi astepta cat va fi nevoie pentru ca o iubesc enorm,ea mi-a spus sa nu o astept insa eu o voi astepta, va rog dati-mi sfaturi, funda!

Răspuns Câştigător
| maria999 a răspuns:

Poti sa iti ceri scuze si sa ii spui ca iti pare rau ca ai mintit-o.Ii spui ca ti foarte mult la ea si cu sigurata va ve-ti impaca.

7 răspunsuri:
| Maxim96 a răspuns:

Nu prea cred ca mai ai sanse sa fii cu ea.

| ciuppy explică (pentru Maxim96):

Eu voi lupta in continuare si o voi astepta!

| andrey31 a răspuns (pentru ciuppy):

Fi tare pentru ca speranta moare ultima, fa-i ceva sa se simta unica, speciala(fara sa exagerezi) si roag-o din suflet sa te ierte. Dupa o sa vezi rezultatele.
Bafta si succes!

| Maxim96 a răspuns (pentru ciuppy):

Pai incerca si asta, nici nu stii cum lucrurile i-au o alta intorsaturawinking

| SarosBogdan a răspuns:

Poti sa ati iei adio de la ea, daca ti-a zis sa nu o astepti. E clar ca ai mintit-o nu jucarie. Spune-i ca macar pe parcursul perioadei sa ramaneti amici si poate va veti impaca. Dar ti-ai pus intrebarea ca poate are pe altu?(fara sa stii tu )

| ciuppy explică (pentru SarosBogdan):

Nu are pe altul...si ea sufera plange incontinu, dar e foarte orgolioasasad

| ciuppy explică (pentru SarosBogdan):

Nu are pe alticeva, cu mine a fost ce-a mai lunga relatie a ei, si ea ma iubeste foarte mult si sufera, plange seara de seara, dar e foarte orgolioasasad