| alina_1787 a întrebat:

Va rog din suflet sa ma ajutati.Am pe picioare(mai mult pe coapse)niste bubite rosii, uneori parca arata ca niste cosuri.Ma gandesc ca e de la epilat dar imi apar si la 2-3 saptamani dupa ce ma epilez. E asa grav incat nu pot purta fuste scurte sau pantaloni scurti aproape deloc. S-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme? Cum le-ati rezolvat? M-a sfatuit cineva sa ma dau cu propria urina dar nu stiu ce sa fac...Va multumesc mult

Răspuns Câştigător
| AndreeaLupan a răspuns:

Salut draga, dati zic sincer multe din prietenele mele se confrunta cu aceasta problema, dar stii din ce cauza ele apar? de la epilat.ai avut dreptate, cel mai bine ar fi dupa ce te epilezi peste o bucata scurta de timp sa te dai cu ceva crema, nu are importanta denumirea.La inceput poate nu va fi nuci un rezultat, dar mai apoi va fi ma gindesc mai bine.
Voi tine pumnii pentru tine ca totul sa fie ok si ca sa poti sa porti fustitze scurte tongue big grin
Bafta.

fundita? sau nu o merit? (((((

1 răspuns:
| lavynika a răspuns:

Cred ca iti apar de la firele de par care urmeaza sa creasca. Te sfatuiesc sa iti hidratezi pielea in fiecare zi.