Parerea mea este ca dramatizezi totul. Nu cred ca trebuie sa te agiti atat. Daca ma intrebi pe mine, eu iti sugerez sa iti vezi de treaba ta, iar la un momentdat (cand te astepti mai putin) vei da de baiatul care ti se potriveste.
Crezi ca daca ai ocazia sa fii cu multi baieti o sa fii fericita? Nu, nu o sa fi. Majoritatea nu vor decat sa profite de tine, iar cand vine alta, hop la ea. Asa suntem majoritatea
Ai doar rabdare. Intr-o buna zi baiatul care ti se potriveste, iti va iesi in cale Numa sa ai grija sa nu dai cu piciorul in el, cum am facut eu, de exemplu (in cazul meu fata) si apoi sa iti para rau.
Iti urez mult NOROC!
Cu cea mai mare sinceritate iti zic, n-am crezut ca mai exista fete ca tine asa de sensibile.Si nu e ceva rau, bine depinde si din ce unghi privesti.
Ori traiesti intr-un oras plin de baieti retarzi, ori mai tarziu sau mai devreme vei da peste cineva potrivit tie.Prin urmare zic, un baiat trebuie sa fie prea chior sa-ti dea cu piciorul.
Hmm ce as putea sa te sfatuiesc>>> fa-ti o schimbare de look totala >> dar de fapt nu trebuie sa fi femeia fatala ca sa atragi baieti eu am o gramada de prtn urate dea dreptul da cu un succes extraordinar la baieti tot ce trebuie sa faci e sa fi tu insuti sa fi comunicativa cu ei cand mergeti la suc povesteste si tu tot felul de traznai facute de tine astfel vor vedea ca esti ofata de gasca si cine stie, bafta :* cat despre baiatul ala eu zic sa-l uiti baietii astia care umfla din floaren floare sunt doar niste profitori
Va multumesc mult pentru raspunsuri si ca ati citit tot.Da sincer nici mie nu imi vine sa cred cat de sensibila am ajuns sa fiu,dar cred ca s-au adunat multe chestii si pana acum ma prefaceam ca nu imi pasa,incercam sa fiu puternica sau cel putin sa par,de altfel eu sunt o persoana foarte pozitiva,dar nu stiu cum sa zic mi-a ajuns. Poate si din cauza asta am ajuns sa dramatizez totul si sa nu vad si partea buna am prietene adevarate cu care ma inteleg,imi sunt alaturi la bine si la rau,ma distrez, ies din casa chiar mult prea des si cred ca am sa incerc sa fiu eu insumi in continuare si daca un baiat ma va placea pentru ceea ce sunt bine, daca nu asta este mai sunt baieti pe pamant schimbare de look radicala sincer nu as vrea pentru ca imi place de mine exact asa cum arat acum si nu as vrea sa schimb nimic.
D-ZEU ne da asa cum suntem, mai urati mai frumosi uni mai increzatori in noi asti mai timizi si mai slabi din fire. Stai linistita ca inca nu tea trecut timpu ai tot timpul din lume pentru orce. dar inainte de toate dati o schimbare de look din toate punctele de vedere si incearca sa-ti schimbi si comportamentu cu cei din jurul tau. Asta e parea mea mult succesc pwpici
Diorrus întreabă: