Am locut acolo mai demult!---atunci cand caminul14 avea, in exclusivitate numai doua paturi/camera si era incadrat in grad de conf.II ( iar ambientul/aspectul era lasat la latitudinea fiecaruia! ).Cum locuiesc in Cluj, ultima informatie recenta care mi-a parvenit, este aceea ca doar caminul 17 ar mai avea camere cu numai 2 paturi ( cu un sumar mobilier : masa1, etajera1, dulapuri2,saune2 )--- s-ar putea ca, anul acesta, sa le fi transformat si pe acestea in camere de 4 sau 5 paturi caci, mai nou, modificarile se fac de la un an la altul! De aceea ti-am sugerat sa te duci sa le vezi inainte de a alege/platii--- daca nu vor corespunde cerintelor tale, poti alege varianta inchirierii unei garsoniere/camere sau chiar a unui apartament intreg in oras, impreuna cu alti colegi, impartind costurile chiriei si ale cheltuielipor pentru utilitati.
Este un camin confort II, cu camere a cate doua paturi(fata de cele conf.III cu 5 paturi)---camerele nu au baie si bucatarie proprie asemeni caminului tip garsoniera A3-A4 considerat a fi conf.I(de pe Hasdeu nr.90-92).Ca studenta, am locuit si-n caminul 3 si-n 14 dar, sub aspectul confortului si al curateniei, caminul14 mi s-a parut un lux la acea vreme! Cum UBB, mai are arondat al doilea camin confort II asemenea caminului 14, respectiv caminul 17, ti-as sugera ca, inainte de a alege, sa le vizitezi caci, in ultima instanta, aspectul si intretinerea caminului depinde de abilitatile de bun gospodar ale administratorului sau. Numai bine!
In ce perioada ai stat acolo? Camerele sunt placute ca aspect?
sneaky888 întreabă: