Stai linistita ca in situatia ta sunt sute.
Eu iti zic sa te calmezi, si sa te fortezi sa zambesti. Prietena ta nu iti este prietena. Si nici nu iti va fi, niciodata. Toti gresim dar ea parca prea de tot daca te stia foarte bine.
Fii sigura pe tine si depaseste situatia. Cat despre baiat... a fost corect ca nu si-a batut joc de tine si ti-a spus ca nu te place. Chiar daca asta a durut, daca te lua de fraiera erai ranita mai rau.
Cand te intalnesti cu prietena ta, chiar si cu acel baiat zambeste. Arata-le indiferenta ta, ca nu tot se tarmina aici.
Sa nu privesti in trecut, el nu poate fi schimbat. Deciziile au fost luate atunci. Acum concentreaza-te pe prezent, ca trebuie sa fii tare si in viitor vei vedea ca o sa apara persoana care sa te placa pe tine si sa fie doar al tau si tu doar a lui.
Catastrofal... parca e prea mult. Sincer, nu e singurul baiat asa, poate nici nu il cunosteai bine. Nu te mai gandi la ei ca nu merita. Nici unul. Fii tu si zambeste in orice situatie, asta este arma ta, indiferenta care doare nespus .
Am patit-o si eu. Si stii ce-am facut? I-am dat dracului pe-amandoi. Am aflat ca baiatul ala avea inca 4 iubite si m-am gandit ca prietena mea, cu care deja ma certasem, nu era norocoasa, de fapt era inca o proasta care-i cadea in brate
Vai ce sa zic, ce nenorocire pe tine... unii au probleme adevarate si tu nu stii cum o sa supravietuiesti dupa asta. daca baiatul ala nu te place e liber sa fie cu cine vrea si nu e treaba ta! Si ce daca e cu prietena ta?.
Wow, minunata prietena Nu a avut nici curajul sa iti spuna adevarul pana astazi. Asta nu a fost o prietenie adevarata. Oof, chiar imi pare rau pentru tine. Trebuie sa fii constienta ca baiatul acela nu te place si ca 'prietena ta' chiar nu merita prietenia ta. Fii tare, probabil te asteapta ceva mai bun de atat.
Nasoala treaba.cred si eu ca ai suferit mult din aceasta cauza. poate asa zisa " prietena" a ta nu iti este chiar prietena adica mno.eu una nu-i faceam asta prietenei mele.nu fi trista pentru asta...stiu ca ai suferit din cauza asta pentru ca e si normal dar incearca sa uiti de ei pentru ca suferind asa nu rezolvi nimic pentru ca numai irosesti clipe din viata pe care le-ai putea folosi facand altceva care chiar sa te faca fericita. sfatul meu este sa incerci sa-ti revi oricat de greu ti-ar fi... facand lucruri care te fac fericita. si nu uita.mai sunt baieti in lumea asta si spun asta pentru ca te inteleg absolut perfect fiindca am trecut si eu prin ceva asemanator.nu mai fi trista.traieste-ti viata din plin. BAFTA!
Fata aia nu se numeste prietena
si nu trebuie sa plangi pentru un baiat, nu te merita. Sunt multi pesti la balta, ai sa vezi ca totul v-a trece si iti vei gasi un baiat cu care sa te simti bine si sa il iubesti iar prietena ta se v-a intoarce intr-un tarziu la tine.Si eu am trecut prin o asemenea situatie...au trecut 3 ani si nici nu mai imi pasa.Acum ma gandesc ce oare imi placea la el? de ce il consideram baiatul perfect cand de fapt este un mitocan? Nu te mai consuma degeaba viata merita traita! Ce ai sa le spui copiilor tai? ca la varsta lor tu plangeai dupa un baiat in loc sa-ti traiesti viata si sa fii fericita? Ai atata timp sa-ti faci un prieten, nu unul ci cati vrea inimioara ta. take care :*
Foarte urat din partea lor, mai ales din partea ei... dar stii ce sa faci? sa-i tratezi cu indiferenta pe amandoi, asa le arati ca esti tare
Am patit si eu dar la mine era ca am avut o relatie cu prietenul meu de 2 ani dupa aia eu ma tot saturasem de sfada si eu i-am spus sa punem punct atunci el mi-a spus ca am sa iti fac in ciuda chiar cu prietena ta tu ai sa regreti mi-a spus! eu eram convinsa ca prin priajma mea nu exista asa tipuri de prietene dar tocmai s-a prins cea care aveam ce-a mai mare incredere in ea! eseau impreuna eu plingeam zile intregi imi era destul de dureros pentru cum a procedat prietena mea cu mine de la el ma si asteptam pe de o parte dar oricum... ii spuneam ei vroiam sai deschid ochii ca el cu ea odar vrea sa-mi faca in ciuda dar ea spunea ca nu am nimic cu el si imi spunea ca vrea sa ma impace cu el dar stia destul de bine ca asta eu nu imi doream sa ma impac cu el! in scurt timp am inceput sa am alt prieten dar nu p-u mult timp eu ii povesteam ei mai inainte de el cum vorbea cu mine cum cauta de mine etc.atunci ea i-a povestit tot lui adica lui ex-prietenul meu.(adic cum se spune ea vroia sa ne impace)acum el a plecat peste hotare nu o mai suna dar a inceput pe mine sa ma sune eu vb destul de frumos si chiar imi parea bine ca ma suna dar nu aratam am vrut sa-i demonstrez ei ce a pierdut si ca doar a folosito! Puiule peste prietene de asta ai sa dai Dnezeu sa te fereasca...Eu nici nu pot numi pretena fii tare si nu te gindi la asta stiu ca doare! fa-ti alti prieteni si pe ei trateazai cu indiferenta poti sa te intilnesti cu cineva p-u a simti indiferenta ta asupra lor fii mereu vesela cind ii vezi sau chiar cind pe el singur si pe ea.Sa stii indiferenta doare cel mai mult fii tare ai grija de tine :*:*daca ai skype putem sa vb id Malynka_MD