anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog din tot sufletul sa ma ajutati! Am o problema...sad Cum sa-i spun mamei ca am luat cate un 5 la mate, chimie si biologie?big grin Am cam tras de timp dar luni e sedinta cu parintii si daca afla de acolo va fi mult mai rau. Iar cireasa de pe tort e teza la mate la care am luat 6! Chestia e ca pana anul trecut cea mai mica nota a mea a fost 8 si am avut media generala 9.69 insa parintii mei tot nemultumiti au fost.
Ceva idei? Va rog mult! Ofer funda!happy

Răspuns Câştigător
| Mădu_1945 a răspuns:

HEy:*.O singura chestie am invatat si eu dintr-o experienta de asta.Am patit si eu sa afle mama de note la sedintablushing si ghici surpriza ma trezesc fara telefon, net nimicstraight face. Spune-i tu sincer :"Uite mami am niste note mai mici si cred ca ar trebui sa le afli de la mine nu de la sedinta(si ii spui notele)". Chiar daca nu va fi total multumita, macar va aprecia ca a aflat de la tine si nu de la diriginta.
Bafta!:*

1 răspuns:
| Denysukt a răspuns:

Pai:.Ai putea sa le spui una dupa alta, dar tot o sa se supere.Deci cred ca ideea urm va fi mai bunabig grinuminica o chemi pe mama ta in camera ta sub un alt pretext si ii spui de nota la teza la mate. apoi vineri i zici de nota la chimie si joi de nota la biologie. Alta solutie nu am gasit! Sper ca ti-am fost de ajutor!