anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog educati-va fetele si baietii, am 19 ani,nu sunt expert in viata dar asa ceva lasa de dorit, eram azi prin Constanta si vad 4 baieti(16-19 ani) cum ii pun toti mana pe fund unei fete(maxim 16 ani),ea chicotea,statea, nu avea nicio treaba. Baietii aia ii vorbeau urat, o jigneau, dar ea nimic,zambea parca ii placea, se vede cum a crescut si cum a fost educata,e urat rau sa te injosesti asa. Nici respect de sine sa nu ai,va rog mamele si tatii,aveti grija cu cine umbla copilul vostru,poate sunt o influenta proasta,eu stiu pentru ca am patit sa stau printre influente proaste,poate ei va mint si se ascund de voi pentru ca asa faceam si eu,aveti mare grija,cu asa oameni viitorul copilului o sa arate urat,incercari sa le arati calea cea buna, nu prin batai sau tipete, ca mai rau faceti.Numai bine va doresc.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca fata aia este pro5stituata si accepta pentru ca asa isi agata ea clientela, pentru ea nefiind injosire, ci pur si simplu tarbalau unde-si racoleaza clientela si corpul ei este "obiectul muncii".
O fata serioasa nu ar accepta asta, de asta sa nu te indoiesti.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Violleta2022):

La 16 ani e un copil

| XNBD a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu e pr0stituata se vedea clar dar au ajuns fetele sa accepte prea multe, d aia sunt baietii asa nesimtiti dar asta nu e o scuza sa faci asa ceva, e lipsa de educatia din partea tuturor

suntserios
| suntserios a răspuns:

Well, asta e situația din ziua de azi. Interesant apelul tau. Noroc că ești tânăr, poți tu sa faci ce alții nu pot.

| XNBD a răspuns (pentru suntserios):

Mersi frumos, se poate in orice dar nu toti vor

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Foarte bun semnalul tau de alarma.
Tu le spui ceva cunostintelor tale baieti, cand se comporta asa cu vreo fata?

| XNBD a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu am anturaje de genul si daca as avea, da as spune ceva

| 1onur a răspuns:

Educația trebuie oferită acelor tinerii, Adolescenți,"oamenii"care le lipsește grav de rău educația de acasă și își permit ei să pună mâna pe o fată, femeie în halul ăla inexplicabil de grav...

Eu nu te cred cu Adevărat că iar fi plăcut unei femei, fete să fie tratată în halul ăla pe stradă sau ori unde s-ar fi aflat, cu siguranță orice femei, fată este hărțuită, abuzată, de "oamenii" care își permite ei să-și pună mâinile lor pe părintele intime a unei femei, fete.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Mda nu ma mai mira nimic, Erau Romi?

| XNBD a răspuns (pentru JohnnydeFeer):

Sincer nu, erau liceeni normali cum vezi la fiecare liceu

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru XNBD):

Jesus, Ila se poate nu-mi viol, Dar zici ca pe fata nu o deranja...