Stai linistit/a si nu te mai agita.Incearca sa gasesti mereu partea amuzanta.Razi in fata omului care te supara daca este nevoie.Nu ai destula energie ca sa ti piept la toate rautatile. Daca continui sa strangi numai energie negativa{uneori devine obisnuinta}risti sa te deprimi serios, ajungand la parerea ca toti au ceva cu tine.{ca majoritatea adolescentilor}. Am trecut si eu prin asta.Am zis ca mor.Trece de la sine, crede-ma.
Si eu sunt la fel ca tine
Trebuie sa inveti sa numai pui toate astea laa suflet. Sa fii indiferenta pur si simplu. Sa iti zici ca nu iti pasa chiar daca simti altceva.
Stii tu vorba aia nu merita sa plangi pentru nimeni iar cine merita nu te va face niciodata sa plangi.
Deci cea mai buna metoda e indiferenta
Distrage-ti atentia, gandeste-te la altceva
Si de ce sa te superi ca x ti-a zis nu stiu ce sau ca te-a criticat? gandeste altfel ca acea persoana nu e cu mult mai sus ca tine, poate chiar mai prejos, deci.
Bfta:*!
Stiu cum e...mereu candva reuseste sa ma jicneasca si sa sufar din aceasta cauza insa sincer eu ma deschid in fata prietenei mele si a mamei ele ma ajuta si;... le intorc moneda la ceilalti.
Ar trebuie sa comentezi ptc daca nu le zici nimic vor continua si te vor face bataia lor de soc^^
Eu comentand am scapat de toti nesimtiti din clasa mea.
LoVeIsLiFe întreabă:
SimonaBubu întreabă:
angelina_2665 întreabă:
Anonimul35 întreabă: