anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Vă rog eu…spuneți-mi ce să fac că nu mai rezist! Am mai scris o întrebare de genu ăsta din cauza dușmancei mele că mă tot chinuie!
Azi iar s-a luat de mine și cineva a zis să fac cum îmi făcea ea mie!
Dar când am făcut-o m-a amenințat că mă bate și eu i-am zis că nu îmi e frică de ea și ea mi-a dat cu pumnul în burtă nu am zis nimic și am încercat să-i fac ceva dar nu am reușit și a zis că:să nu mă uit la copii mici că zice că îi terorizez cu fața mea!
Un copil a făcut un schelete pe tablă iar altcineva a scris că sunt eu iar când a văzut asta dușmanca mea l-a felicitat pe cel care a făcut asta!
Ce să fac ca să nu se mai ea de mine…ajutor!

Răspuns Câştigător
| Love4Music a răspuns:

Trebuie sa ai curaj, chiar daca iei bataie sa dai si tu inapoi cat poti, sa te inpui!
Nu trebuie sa iti fie frica de nimeni.
La fete ii mai usoara bataia ca la baieti laughing nu trebuie sa dai cu pumnul o prinzi de par si o tragi cat poti mai te ajuti si cu picioarele.
Daca nu te inpui o sa ajungi bataia lor de joc.

48 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Nu mai pune la suflet. E greu, insa incearca sa ignori!

| oOSaritaOo a răspuns:

Draga mea, nu trebuie să te chinui singură, ai părinți, există profesori. Nu merită să-ți bați capul pentru o proastă! Și dacă te bate mai bate odată, du-te cu părinții la poliție, să bagi puțin frica în ea... smug Succes! :*

| anonim_4396 explică (pentru oOSaritaOo):

Îmi place cum gândești! b-)

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Bate-o că e foarte uşor.
O tragi de păr şi de astea.
Dar eu zic să stai liniştită că aşa e lumea adică rea.
Îţi urez noroc.
Pe curând!

| anonim_4396 explică (pentru PedoBarbie):

Mulțumesc!

| Pitagora a răspuns (pentru anonim_4396):

In caz ca vrei sa te razbuni ia o tigara aprindeo si bagaio in genata sau baga o petarda da sa fie slaba sa nu faca daune serioase.

| anonim_4396 explică (pentru Pitagora):

Nu vreau să ajung în pușcărie...
P.S.:Tu ai acceași poză de profil ca mine…că nu știu dacă am eu o problemă!

| Pitagora a răspuns (pentru anonim_4396):

E o problema de la astia de la TPU : Mie inca nu mi-au aprobat poza.ps nu esti singura care mi-a spus asta.

| anonim_4396 explică (pentru Pitagora):

Aaa…

| NGheorghe a răspuns:

Interesant cum nimeni nu te sfatuieste sa faci sport sau arte martiale de ex. aikido este total defensiv. Aikido este arta de a intoarce forta atacului impotriva atacatorului.
Interesant cum nimeni nu iti spune ca "dușmanca" ta se ia de tine pentru ca TE FACE SA SUFERI...dar ia apucate si fa zilnic 50 de genoflexiuni, 50 de flotari, 50 de abdomene, 50 de tractiuni la bara, mai ia niste greutati in maini si ridica-le simetric in fata in lateral si sus, si daca nu ai obosit incepe cu 50 de genoflexiuni intr-un picior si apoi 50 in celalalt, apoi 50 de flotari intr-o mana si apoi 50 in cealalta, 50 de abdomene dar sa stai asezata pe un plan inclinat si cu capul in partea joasa, 50 de tractiuni dar cu niste greutatzi legate de tine...
Apropo nu trebuie sa faci 50 deodata ci ii foarte bine daca faci in serii de cate 10, adica 10 din fiecare... si cand o sa te mai loveasca in burta o sa te pufneasca râsul pentru ca o sa ai senzatzia ca te gâdilă. Daca faci atatea exercitii fizice zi de zi dupa 2-3 luni de zile o sa ai si ocazia sa vezi frica de pe fața "dușmancei" tale...
Si ai grija sa nu devii ca ea happy
Mai tarziu o sa inveti ce inseana si "chinuitul" psihologic sau mai corect spus ce inseamna sa fii stresata numai din cuvinte. Orcum atata sport o sa te usureze cand o sa treci prin "etapa" asta.

| anonim_4396 explică (pentru NGheorghe):

Mulțumesc mult pentru acest sfat…trbuia să îți dau ți-e funda!

| NGheorghe a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa multumescurile si funditele...Cu ce te lauzi? O singura genoflexiune si ai mai urcat 5 trepti? Asta ii tot? In felul asta 2-3 luni vor deveni 20-30 de ani... adica o vesnicie.

| anonim_4396 explică (pentru NGheorghe):

Nu am înțeles nimic din ce ai spus!
P.S.tongueoți să mormăi în continuare…nu mă deranjează!
b-)

| Ingerulrebel a răspuns (pentru anonim_4396):

Fa carate si dai o carate sa o lasi lata si asa se invata minte! Am fost de ajutor?

| anonim_4396 explică (pentru Ingerulrebel):

Da!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici nu ar trebui să-ţi pese cu privire la ce spune despre tine.
Tu de ce nu te impui şi nu te porţi la fel cu ea?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Încerc dar ea nu se lasă!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Înseamnă că tu te laşi. Pocneşte-o cum trebuie şi nu va mai comenta.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

In primul rand nu ti-e dusmanca (nici nu sti ce-i ala dusman nu?), e doar o alta scroafa cretina.In al 2 rand cati ani ai? diriga nu ai? parinti nu ai?

| HellGirl666 a răspuns:

Bună.
Ignor-o, pur și simplu. Asta o va enerva la culme. ☺
Succes.

| Ingerulrebel a răspuns (pentru HellGirl666):

Daca o enerveaza s-ar putea sa ii dea una

| BuGz a răspuns:

Patesc acelasi lucru si eu de la gradinita si se tot agraveaza pe parcurs eu am stat de vorba cu parintii mei si dirigintelui(sau profesorei)si astazi nici nu se mai uita spre mine de frica.multa bafta.
si spune-i cretinei ca daca se mai ia de tine va da ortul popii

| JASMYNA88 a răspuns:

Cel mai bine e sa on ignori, sa razi kdn te ameninta, dar sa nu ii spui nimic, ii razi in fata si peci, orice rautate ti se face, caricaturi, orice, rade si glumeste. trebuia sa zici: arata bine scheletul ala! si cand spune ceva despre tine nu ii rapunde, las-o sa fiarba "in suc propriu". igmnoranta e cea mai buna arma! cand vorbeste cu tine sau ti se adreseaza intreba-ti o colega: ai auzit ceva? parca a vorbit cineva? hm.mi s-a parutlaughing

| anonim_4396 explică (pentru JASMYNA88):

Mulțumesc!
Odată am făcut ceva de genul:vedeam fetele vorbind cu ea iar eu îi ziceam fetei care vorbea cu dușmanca mea am zis să nu mai vorbească singură!

| MerVeilleuX a răspuns:

Nu o mai baga in seama! incearca sa o ignori..si incearca sa nu mai arati ca te deranjeaza ceea ce ea face..se va plictisi si te va lasa in pace.

| IAmSoDifferent a răspuns:

Pai ai putea sa ii spui dirigintei tale si dirigintei ei, directorului sau chiar parintilor tai. nu sta degeaba sa te bata si sa te faca in toate felurile. ca nu esti ultimu` om de pe pamant.

| BadResonance a răspuns:

Ignor-o,nu da semne de slab iciun ein fata ei.Si fa tot posibilul s-o enervezi. Daca nu merge asa trageo de par!laughingEu am in clasa 4 vipere care crede-ma sunt geloase rau pe mine si nu lua tot ce-ti spune in seama! Succes!

| anonim_4396 explică (pentru BadResonance):

Mulțumesc mult pentu această sugestie…uneori cred că sunt mai bună prietenă cu băieții decât cu fetele!

| cristy1993 a răspuns:

De ce nu vorbesti cu parinti tai? Cu diriginte/Dirigninta? Se poate rezolva foarte simplu printri-o discutie

| anonim_4396 explică (pentru cristy1993):

Vorbesc cu diriginta da' nu i se pare important!

| cristy1993 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai spune-le parintilor si a-i sa vezi ca o sa i se para foarte important dirigintei talewinking

| lusinda99 a răspuns:

Parinti sau profesori. Dupa aia nu vei mai avea probleme dar daca totusi ai ia foarfeca si tunde-o.

| GhostRiderr a răspuns:

Pai procedeaza cum am facut si eu i-am lipit creioanele si pixurile si cel mai important si cel mai greu de dezlipit liniarul i le-am lipit de banca si...

| anonim_4396 explică (pentru GhostRiderr):

Și ce?

| GhostRiderr a răspuns (pentru anonim_4396):

I-a zis cineva ca eu am fost is i-a zis la diriginte dar nu mi-a facut nimic caci stia cum se comporta aia la care i-am lipit creioanele

| Ingerulrebel a răspuns (pentru GhostRiderr):

Din ce oras esti?

| anonim_4396 explică (pentru Ingerulrebel):

Da ' ce te interesează?
~ Swaggy

| GhostRiderr a răspuns (pentru Ingerulrebel):

Eu sunt din ORADEA din Judetul BIHOR...

| paulmuntean a răspuns:

Da-o la Politie!

| YoIustin a răspuns:

Vorbeste cu cineva mai mare care te poate ajuta. Daca nu pui nadejde pe ei da-te pe langa un baiat si pune-l sa o bata pe cea care iti face probleme.

| anonim_4396 explică (pentru YoIustin):

Eu nu mă folosesc de oameni ca să-mi rezolve probleme din cauza niștor retardați!

| YoIustin a răspuns:

Daca nu ai ce face (adica cine sa te ajute). Incearca sa o imobilizezi sa ii faci ceva sa nu poata sa dea in tine. Io asa fac cu toti care au draci pe mine. Ii imobilizez si ii tin asa si ii fac "mici" din cuvinte sau ii ironizez pana se linistesc si renunta.winking

| FetisoaraZambilici a răspuns:

Eu zic sa nu-i mai faci jocul.Incercand sa te lupti cu ea prin intoarcerea monezii, o motivezi mai tare sa te chinuie.
Nu o mai baga in seama, treci repede pe langa ea sau de preferat:incearca sa nu-ti gasesti loc cu ea.
Evitatul si lasatul cred ca ar putea aduce liniste.

Daca nu functioaneaza si tot te ameninta zic sa apelezi la cineva (parinte, diriginte). Prima varianta te-ar ajuta sa scapi fara reclamatii la un adult, dar trebuie sa se ajunga si aici daca nu se "curata apele".

| alexutzzzzzzza a răspuns:

1. Le poti spune parintilor sau dirigai daca ai.
2. nu fi fraiera si nu fa ce iti zice, pleci de acolo si o lasi sa vorbeasca singura.
Cam asta e tot

| picatel a răspuns:

Patesc acelasi lucru si eu de la gradinita si se tot agraveaza pe parcurs eu am stat de vorba cu parintii mei si dirigintelui(sau profesorei)si astazi nici nu se mai uita spre mine de frica.multa bafta.
si spune-i cretinei ca daca se mai ia de tine va da ortul popii

| anonim_4396 explică (pentru picatel):

Mulțumesc

| hewastheone a răspuns:

Buna.
Parerea mea este ca ar trebui sa nu o mai bagi in seama.
Stiu ca este gre, si mie imi era la inceput, dar te vei obisnui.
Cand iti spune ea ceva, pur si simplu prefa-te ca nu o auzi.In felul acesta ea se va enerva foarte tare.tongue
Nu incerca sa te razbuni..nu are sens... daca ii faci ceva,ea ti-o va intoarce intr-un fel mai grav.
Vorba aceea "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!"
Daca ea va vedea ca nu te imi afecteaza ceea ce iti face,te va lasa in pace.dar daca tu mereu te superi, faci ceea ce ea isi doreste si ii dai apa la moara.

Incearca sa iti gasesti niste prieteni cu care sa iti atraga atentia de la ea.

deci cand iti mai zice ceva, cum a fost chestia cu uitatul la copii, pur si simplu n-o baga in seama.
Sau, daca simti nevoia de a-i spune ceva, spune-i si tu "Soarta." "Asta e viata..." "Se mai intampla si d-astea." "Norocul lor". Ceva de gen.

Succes! :*

| anonim_4396 explică (pentru hewastheone):

Mulțumesc…scuze…trebuia să îți dau ți-e funda!