Trebuie sa ai curaj, chiar daca iei bataie sa dai si tu inapoi cat poti, sa te inpui!
Nu trebuie sa iti fie frica de nimeni.
La fete ii mai usoara bataia ca la baieti nu trebuie sa dai cu pumnul o prinzi de par si o tragi cat poti mai te ajuti si cu picioarele.
Daca nu te inpui o sa ajungi bataia lor de joc.
Interesant cum nimeni nu te sfatuieste sa faci sport sau arte martiale de ex. aikido este total defensiv. Aikido este arta de a intoarce forta atacului impotriva atacatorului.
Interesant cum nimeni nu iti spune ca "dușmanca" ta se ia de tine pentru ca TE FACE SA SUFERI...dar ia apucate si fa zilnic 50 de genoflexiuni, 50 de flotari, 50 de abdomene, 50 de tractiuni la bara, mai ia niste greutati in maini si ridica-le simetric in fata in lateral si sus, si daca nu ai obosit incepe cu 50 de genoflexiuni intr-un picior si apoi 50 in celalalt, apoi 50 de flotari intr-o mana si apoi 50 in cealalta, 50 de abdomene dar sa stai asezata pe un plan inclinat si cu capul in partea joasa, 50 de tractiuni dar cu niste greutatzi legate de tine...
Apropo nu trebuie sa faci 50 deodata ci ii foarte bine daca faci in serii de cate 10, adica 10 din fiecare... si cand o sa te mai loveasca in burta o sa te pufneasca râsul pentru ca o sa ai senzatzia ca te gâdilă. Daca faci atatea exercitii fizice zi de zi dupa 2-3 luni de zile o sa ai si ocazia sa vezi frica de pe fața "dușmancei" tale...
Si ai grija sa nu devii ca ea
Mai tarziu o sa inveti ce inseana si "chinuitul" psihologic sau mai corect spus ce inseamna sa fii stresata numai din cuvinte. Orcum atata sport o sa te usureze cand o sa treci prin "etapa" asta.
Mulțumesc mult pentru acest sfat…trbuia să îți dau ți-e funda!
Vorbeste cu cineva mai mare care te poate ajuta. Daca nu pui nadejde pe ei da-te pe langa un baiat si pune-l sa o bata pe cea care iti face probleme.
Eu nu mă folosesc de oameni ca să-mi rezolve probleme din cauza niștor retardați!
Lasa multumescurile si funditele...Cu ce te lauzi? O singura genoflexiune si ai mai urcat 5 trepti? Asta ii tot? In felul asta 2-3 luni vor deveni 20-30 de ani... adica o vesnicie.
Eu zic sa nu-i mai faci jocul.Incercand sa te lupti cu ea prin intoarcerea monezii, o motivezi mai tare sa te chinuie.
Nu o mai baga in seama, treci repede pe langa ea sau de preferat:incearca sa nu-ti gasesti loc cu ea.
Evitatul si lasatul cred ca ar putea aduce liniste.
Daca nu functioaneaza si tot te ameninta zic sa apelezi la cineva (parinte, diriginte). Prima varianta te-ar ajuta sa scapi fara reclamatii la un adult, dar trebuie sa se ajunga si aici daca nu se "curata apele".
Nu am înțeles nimic din ce ai spus!
P.S.oți să mormăi în continuare…nu mă deranjează!
b-)
Fa carate si dai o carate sa o lasi lata si asa se invata minte! Am fost de ajutor?
Parinti sau profesori. Dupa aia nu vei mai avea probleme dar daca totusi ai ia foarfeca si tunde-o.
I-a zis cineva ca eu am fost is i-a zis la diriginte dar nu mi-a facut nimic caci stia cum se comporta aia la care i-am lipit creioanele
Daca nu ai ce face (adica cine sa te ajute). Incearca sa o imobilizezi sa ii faci ceva sa nu poata sa dea in tine. Io asa fac cu toti care au draci pe mine. Ii imobilizez si ii tin asa si ii fac "mici" din cuvinte sau ii ironizez pana se linistesc si renunta.