Pai si daca nu ai avut un moment dificil, la romana conteaza sa-ti mearga imaginatia nu neaparat trebuie sa fie de la o poveste reala. poti scrie cand ai luat o nota mica la o materie care iti place si te-ai dezamagit pe tine si apoi a trebuit sa inveti dublu pentru a-ti marii media.sau vreo neintelegere dintre tine si un profesor cand te-ai scuzat de la inceputul orei ca nu tziai invatat din motive foarte serioase si totusi nu te-a scutit
Inseamna ca pentru tine, scoala e ' floare la ureche ', deci nu poti scrie nimic, sau cumva ne rogi pe noi sa te invatam sa minti? Daca chiar nu ai intampinat aceste probleme, scrie asa, ca nu ai intampinat probleme.
Un moment dificil si cu emotii este trecerea de la un ciclu de invatamant la altul.Fii fericita ca n-ai avut momente dificile.
Un moment dificil din viata scolara s-a intamplat la trecerea dintre cele 2 cicluri de invatamant, mai exact dintre scoala generala si intrarea la liceul in care invat acum.
PEntru mine a fost un moment foarte dificil, asteptarea rezultatelor fiind extrem de lunga deoarece nu stiam in ce liceu o sa intru, si eram foarte entuziasmata si mai ales nerabdatoare.
Timpul in care asteptam reazultatul simteam cum zilele si mai ales noptile nu se mai sfarseau iar mintea mea de fiecare data zbura doar la gandul ca viitorul meu depinde doar de decizia unui calculator.
De multe ori vorbeam cu mine insumi spunandu'mi ca "timpul le rezolva pe toate" si chiar asa a fost mai exact am aseptat chiar daca rabdarea mea a fost foarte limitata.
In aceste zile faceam cam orice sa treaca timpul mai repede deoarece simteam cum se pune impotriva mea si sta pe loc.
Dupa acele zile sau afisat si repartizarile mult asteptate nu doar de mine ci si de foarte multi elevi.
Daca vrei mai adauga si tu mai retuseaza pe aici pe colo sper sa iti fie de folos
Buna ...am si eu tema asta
care imi poate da compunerea sa? pentru a ma inspira ...pentru a-mi face o idee
amalia_4709 întreabă: