Bun deci uite ce as face eu in locul tau! Mi-as da seama ca el ma place pentru ca daca a iesit de pe mess inseamna ca s-a suparat intr-un fel ca nu i-ai zis ca il placi! As incerca sa aflu niste sfaturi despre filtratat si sa numai fiu timida! ex: sa merg eu la el sa ma bag in seama etc!
DevonneDevonnezia nu a iesit dar nu a mai vorbit deloc... de obicei ma mai intreba ce mai fac sau chesti din astea...
Cea mai bună metodă este sinceritatea. Nu trebuie să-ţi ascunzi sentimentele. Dacă a reacionat într-un mod mai puţin plăcut când i-ai zis că nu-l placi, asta înseamnă că el te place. Nu te teme. Mereu, şi mereu lucrul numit »sinceritate«, a funcţionat. Lasă-i un mesaj pe messenger, şi spune-i adevărul. Va înţelege. El, poate că acum este »supărat«, dar când îi vei zice adevărul vă veţi împăca. Noroc.
Credeti ca daca ii zic ceva genu : ' vrei sa-ti spun adevarul? dar mai intai de curiozitate zi-mi ce ai spune daca as zice da ' nu o sa ma creada o nebuna?
Nu o sa te creada nebuna, ba din contra poate simte acelasi lucru ca si tine! Baietilor le plac fetele care nu prea sunt timide si le spus totul fara sa se simta jenate! Ex: cazul tau
TPU acu 2 zile am vorbit iar cu el, mi-a cerut web am facut glume m-a intrebat iar dc sunt timida si acu cateva zile mi-a zis buna eu nu l-am auzit si nu i-am rasp. acum nu mai intra p mess cand m-a vazut s-a intors cu spatele la mine da nu stiu de ce, colegii lui il sacaie (ii zic intruna numele meu ) si el a zis ' si ce te oftici? ' da ma rog sa alergat ump cu ei... nu mai inteleg nimic...
Eu din cate am citit aici ...am observat ca e cam aceeasi poveste ca a mea.si eu am patit la fel :X dar spune-i ca da il placi si o sa-ti maruriseasca si el ca te place ssi nu conteaza ce zic ceilalti important e ca tu sa te simti bine
Yozuza97 multumesc de sfat dar daca nu ma place ce fac?
Si mai mi-a spus ca daca ii mai aude ii 'bate' m rog a zis cai bate in gluma dar parea nervos nu stiu ce sa zic... asta dupa ce i-am zis ca nu
Ia incearca sai explici cal placi. daca asta simti cu adevarat fa pasul asta cat mai ai timp dupa s-ar putea sal pierzi ...si daca nu te place nu moare nimeni iai spus parerea ta despre el