Si te'ai intrebat oare cat te costa intretinerea si toate cele? Adica, ce ti'ar pasa tie...ca doar tata plateste.
Sau tu ai pus intrebarea asa, la duma!
P. S.:Tatal tau chiar are dreptate.Cand ai sa tragi tu pentru banii aia, ai sa intelegi care ii situatia.
Evident ca e o gluma ce spui tu. Dar ca sa intru in jocul tau iti spun ca nu are dreptate tata, pentru ca un castel vechi chiar valoreaza mai mult decat orice haine sau accesorii. Dar tu sti cam cat e 1 mil euro? Asa ca idee.Nu ai cum sa il convingi pe tata.
Voi nu v-ati prins ca intrebarea ii pusa la teapa?
Si tuh, fata draga, stii cat inseamna 1 mil de euro? Ia-ti un calculator ca poate te ajuta ca singura nu te cred in stare ca poti sa calculezi
Si pe deasupra faptului ca intrebarea ii pusa la misto, ultima parte e mortala! "nu sunt rasfatata"? da ce? oamenii normali detin castele?
MAI FATA NU MAI PUNE INTREBARI ASA IN PROSTIE!
Numai un amarat de castel iti cumpara tati tau?
Mie imi cumpara un palatSi nu orice palat ci chiar Palatul Victoriei
Stiu ca nu e adevarat da ca sa fiu draguta: e o idee fff buna atunci o sa ai loc pentru toate papusile si o sa te dai mare in fata colegelor "oai tati meu mi-o luat un castel haideti si voi la ceai" si o sa iti lasi parul de 3 m cand o sa vina iubitu sa urce pe geam ca rapunzel lol
Sunt din bihor st linistita :-J nu este nici un kastel ))) lOOl katzi ani ai daca nu te superi?:d
Cophila cred ca tu nai nici bani de hartie igienica si te stergi la fund cu hartie de scris
Nu mai mintzi! si taci!
Mai fetitzo vad ca te crezi cine stie ce vedeta!
Ia si pune mana pe carte si invata nu mai sta si pierde timpul cu intrebari stupide!
Http://stirileprotv.ro/......-euro.html intrati aici si sa vedeti, ca sa nu ma mai criticati atata! si acum doar spun fiindca tata a zis ca daca mai vb de castel sa il cumpere a zis ca nu mai vb cu mine, asa ca nu mai am nevoie de sfaturi, dar multumesc oricum ca v-ati facut timp sa scrieti:D
Nu stiu ce sa zic dar poate tatal tau are dreptate...
adica ce vrei sa faci cu castelul ala?