| Lucia_5229 a întrebat:

Va rog frumos ajutati-ma! funda:X
Cum sa il uit?sad tot timpu ma gandesc la el si ii ff greu ...vara trecuta am mai patit-o da mult mai urat dar mi-am revenit (sa zic asa) acum chiar nu mai vreau si nu as mai putea sincersad. Vreau sa evit sa ma indragostesc si mai mult cum sa il fac sa il uit va rog din suflet.

5 răspunsuri:
| mada_9093 a răspuns:

Buna! trebuie sa te gandesti la vitor sa incerci sa uiti trecutul sa stai mai mult cu prieteni sa glumiti sa va distrati sa iesiti pe afara etc nu te mai gandi la 'el' nu merita. trebuie sa te gandesti ca de maine incepi o noua viata in care el nu a existat si nici nu va exista
sper ca te-am ajutat
succes!

| romeo78 a răspuns:

Prin credinta. Prin uitare.
Prin lectura. Nu exista leac, doar vointa.
Nimeni nu te poate ajuta si nimic.
Trebuie sa te incarci cu rabdare si perseverenta.

| deadea23 a răspuns:

Totul depinde de creierul tau. Daca doar la aia te gandesti si traiesti cu obsesia sa nu te indragostesti. nu prea merge.
Te indragostesti fara sa vrei, asa ca deageaba eviti laughing

| roxanabarosana a răspuns:

Atunci cand iti vine in minte, suna o prietena sau fa orice altceva ca sa nu te mai gandesti la el.ar trebui sa stai mai mult cu prietenii, ei sigur te vor face sa il uiti.sau cel mai bun remediu fa-ti alt prieten.Fi tot timpul ocupata. A si nici sa nu te gandesti sa mai ti vreo poza cu el in caz ca ai, iti va face mai mult rau si nu il vei putea uita. pup. sper sa reusesti

| ioana_9955 a răspuns:

Pai fa mai multe activitati ca sa uiti de el si sa n-ai timp sa te gandesti happy