Salut.
Ai zis multe chestii pe care eu nu le-am inteles. Cum ar fi faza cu plecarea ta ta la Bucuresti : '' Doua saptamani mai tarziu mi-au zis parintii ca o sa merg la Bucuresti...'' Parintii? Parca ai spus mai sus ca tatal tau, a fugit si ca a spus ca nu mai vrea sa fie tatal tau. Si dupa ce ai gasit pozele alea, cum ai putut sa mai vorbesti cu tatal tau? Iar despre unchiul tau...cum a putut sa-ti spuna chestiile alea? Inteleg ca te-ai nimerit intr-o familie care nu prea te iubea, dar cu totii erau la fel?
Multe chestii sunt incalabacite aici, si sincera sa fiu cred mare parte sunt inventate.
Mi-a fost greu sa mai vorbesc cu tatal meu, dar ce-ai fi vrut sa fac, sa agravez situatia si sa-i fac pe parintii mei sa divorteze? Cat despre faza cu plecatul, a plecat de langa mine de la un concert, nu din localitate sau de-acasa.1 ora mai tarziu ne-am impacat.Mi-ar fi greu doar cu un parinte, pentru ca traiesc pe banii amandurora, si daca ei s-art desparti, as avea si mai putini bani.Ce-ai fi vrut sa-i fac, sa-l impusc?
E foarte trist, intr-adevar, sper sa iti mai revii, chiar daca nu se va putea niciodata sa uiti. Crede-ma, stiu foarte bine cum e sa ai parinti care nu te inteleg. Ai mei sunt despartiti, tatal meu e recasatorit si am impresia ca nu vrea sa mai auda de mine, iar mama mea ma cearta la orice fac, fara macar sa ma inteleaga. Stiu ca iti este foarte greu, si sunt de acord ca medicul care ti-a dat acele pastile ar trebui reclamat. Sunt de parere ca ar trebui sa ai o discutie foarte serioasa cu parintii tai despre tine, despre viata ta. E clar ca nu mai poti continua asa, ai mare nevoie de niste cuvinte calde de intelegere din partea parinntilor tai. De asemenea, cred ca ar trebui sa renunti la ideea ca ai un tata care te iubeste cu adevarat si care tine la familie, nu neaparat fiindca vorbeste urat cu tine, toti o fac, ci pentru faptul ca este infidel. Sper ca ti-am dat cateva sfaturi ajutattoare...si eu am aceeasi varsta ca tine si oarecum vedem aceasta intamplare din aceeasi perspectiva. Te pup si ai grija de tine!
Tu meriti funda, dar din pacate nu-mi apare sa ti-o dau.Multumesc pentru sfatul dat, insa la partea cu tatal meu cred ca gresesti.L-am iertat demult pentru ca a inselat-o pe mami.