anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

VA ROG FRUMOS AJUTOR, SUNT DISPERATA! NU GLUMEESC crying DAU FUNDA SI TOT CE VRETI, DAR AJUTATI-MA!

Am de facut o scrisoare de intentie si un CD propriu pentru inscrierea la forma de invatamant liceala, pe care doresc sa o urmez. sad Bineinteles, adresata directorului "X".

(Trebuie sa folosesc si termenii tehnici: filiera, profil, specializare)

Va rog mult dati-mi un model, ceva dupa care sa ma iau! Apreciez orce mic ajutor.

Si 2) Cum bag apoi scrisoarea pe CD?! Nu ma pricep prea bine, daca ati putea sa-mi explicati incet si rar v-as ramane indatorata.

Va promit.

Răspuns Câştigător
| BuBuLoi21 a răspuns:

Cristi Popescu
Aleea Unirii, nr. 10
032736, Bucuresti, Romania
e-mail: prenume.nume@email.com
0700 123 456

Bucuresti, luni 09 mai 2011

Domnului Decan Ion Ionescu
Universitatea Politehnica Bucuresti
B-dul Victoriei, nr. 1
032736, Bucuresti, Romania

Subiect : Admitere facultate

Domnule Decan,

Am vizitat cu interes site-ul dumneavoastra de internet si sunt interesat de admiterea la Facultatea de Automatica si Calculatoare, specializarea Calculatoare. Universitatea Politehnica Bucuresti este recunoscuta pentru prestigiul sau si este considerata cea mai buna in acest domeniu.

In prezent sunt student in clasa a XI-a, la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu", profil Matematica-Informatica si doresc sa continui studiile tot in acest domeniu. Experienta acumulata la concursurile din timpul liceului cat si numeroasele diplome dobandite, m-au determinat sa aporfundez cunostintele in domeniul informaticii.

Continuarea studiilor in cadrul acestei facultati va fi garantia unei formari de calitate, unde voi avea posibilitatea sa fiu in contact cu profesionistii in domeniu si voi dobandi cunostinte solide.

Raman la dipozitia dumneavoastra pentru mai multe informatii suplimentare si va multumesc in avans pentru atentia cu care ati analizat cererea mea.

Va rog sa primiti Domnule Decan, salutarile mele distinse,

Cristi Popescu ( unele le modifici tu )
iar cu scrisoare pe cd nu stiu nici eu prea bine :*

0 răspunsuri: