anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos am 14 ani si imi place f mult de un baiat.Am fost cu el insa ne-am desparti din cauza unei fete care tot ii facea curte mereu si mereu.Pana la urma l-am convins ca nu e fata potrivita pentru el sh acum mi-a spus ca nu m-a uitat si ca ma place 100%, mai filtreaza sh cand iesim de la scoala cu mine. Dar la scoala e cam distant, iar fata aia ii intra pe sub piele.Nu stiu ce sa facstraight facefata aia s-a dat drept prietena mea si uite ce mi-a facut...Nu mai suport! Il plac ff mult si nu stiu daca ar fi bine sa-l intreb eu daca vrea sa fie cu mine! Ajutor PLz mersi

5 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa astepti si sa vezi daca mai filtreaza cu tine.
Daca nu, incearca sa filtrezi tu cu el sa vezi daca reactioneaza dar daca nu intreaba-l in fata.
Mult succes!

| thegreenalien a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa ii vorbesti in continuare si sa te apropii din ce in ce mai mult de el, dar nu ii da semne ca ai vrea sa va impacati. Lasa-l pe el sa decida momentul atunci cand va fi pregatit oricum baietilor le plac mai mult fetele care se lasa mai gru, nu cele care le cad la picioare din prima. Daca tipa se considera prietena ta vb cu ea deschis si intreab-o daca simte ceva pentru el, explica-i ca te raneste cand face asta. Poate este cu adevarat prietena ta si lucrurile se rezolva. Bafla!

| Bybyloy[:x] a răspuns:

SAL.parerea mea e sa vezi ce parere are de tine, daca ii place de acea fata.
Ca ai zis tu ca la scoala e putin distant.Asta arata cu totul alcv.
Poate te-a zis ca te place, doar sa nu te superi, nu stiu ceva de genu!
Ai rabdare! Si incearca sa vb mai mult cu el!

| Sadiss a răspuns:

Fa-o pe asa zisa ta "prietena" geloasa dandu-te la el poate ii sare pofta de tine. ca sa zic altfel. iar daca a spus ca te place 100% e bine ca nu o sa refuze nimic. asa o faci pe ea geloasa si gata. s-a dus. nu o sa mai intre asa mult pe sub piele. bine la inceput o sa incerce sa av desparta dar sa ramaneti puternicihee hee Luuuuuck

| MihAelA_1847 a răspuns:

Mai ai putina rabdare, dar daca vezi ca lucrurile nu se imbunatatesc, vorbeste cu el si spune-i in fata ce simti.Succes!happy