Am vazut cum esti. Chiar am vazut. Ce mai vreau? Sa-mi dai block sa terminam odata chestia asta, pentru ca mie imi pasa spre deosebire de tine si nu ma simt bine.
Problema e ca nu e bine. Ai sarcasmul ala. Nici nu vrei sa intelegi sa asculti.Tu zici "bine" fara sa intelegi ca nu e asa cum zici tu. Si crede-ma ca stiu mai bine. Eu simt chestiile astea si stiu cum e. Nu ma intelegi da-mi block. M-am saturat de toata ignoranta asta.
Nu,nu ai vazut. Crezi ca din niste amarate de raspunsuri iti dai seama cum e o persoana? DE ce nu-mi dai tu?
Chiar am vazut cum esti. Puteai sa alegi sa fii altfel. Se vede. Eu nu pot. Stii. Da-mi tu mai repede. Nu mai suport modul asta de abordari pe care il ai.
Doub știu ce înseamnă suferința crede-ma când îți spun că dacă ar schimba viața mea ceva pentru oameni din Africa
mi-as da-o cu cea mai mare placere.
Chiar M-am gândit de ceva timp sa mă duc sa îmi fac analizele medicale și sa completez o fisa în cazul care pățesc ceva...
Ști ce vreau sa spun.
Asta e modul noastru de a discuta. Acum, serios..nu am vrut sa par "rece" sau "rea", dar doar tu te poti schimba. Doar tu poti fi fericit.
Si eu ti-am povestit odata faptul despre acei tineri care mor. Carora le placea viata. Si eu mi-as da viata. De ce nu am fost eu in locul lor? De ce? De ce oamenii care pot sa traiasca fericiti patesc asemenea lucruri? As vrea sa fiu eu in locul lor. Daca as putea as salva pe cineva dintre aceia si as muri eu decat sa fie viata ca pana acum. Nu pot insa. Ma voi tara prin namol pana ma va inalta cineva sau pana mor.
Doub nu ai de ce e în viața bine mersi dar atat ca nu merita sa fie numit tata.
Și nu vreau sa aud de existenta lui.
Nu putem caracteriza o persoana a fi rea când nu o cunoaștem. Niște nimic despre ea
Zi de zi trecem pe lângă oameni pe strada și fie care om are poveste a lui, fericita s-au nefericita.
Dar putina lume mai e fericita în ziua de azi.
Oamenii sunt idioti.Pentru ca tu te fereai de ce e rau asta nu inseamna ca ai vreo problema.Din contra.Esti o persoana normala care traieste intr-o societate gresita.NU INCERCA SA TE SCHIMBI.Nu tu ai nevoie de asta.Si eu m-am saturat de oamenii din jurul meu carora li se pare ''cool'' (urasc cuvantul asta) sa chiuleasca de la scoala ca sa se duca sa bea prin baruri. Fereste-te in continuare de ei chiar daca ramai singur.
Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva despre problemele tale, sunt dispusa sa te ascult.Chiar mi-ar face placere.Ne asemanam mult.
Lasa-i! Asa sunt ei...vad ca esti nou pe TPU.Va trebui sa te obisnuiesti cu ei.
Viața e o luptă, trebuie să te zbați doar pentru a pluti, altfel te scufunzi. Există lucruri mai groaznice decât singurătatea. Trebuie să devii puternic, nu prea ai de ales și nimeni nu te va ajuta, trebuie să te ajuți singur. Îmi pare rău, dar asta e lumea în care trăim.
Ce melodramatic! De mine isi bateau joc ca eram prost la fotbal.I-am ignorat 5 ani.Erau doar niste decorati prin clasa.De ce ti-ar pasa de parerea unui idiot?
Cum rugina distruge tabla după o mașină în timp dacă nu e data jos.
Așa și sufletul unui persoane cu timpul este mâncat de suferința.
Care poate sa-l facă o persoana rea s-au Bună.
Depinde de situație.
Am ales sa rămân de partea binelui ori ce ar fi.
Doar bunătatea mia ma rămas.
Modul asta de gandire ucide, multi au ajuns la un nivel atat de mare de depresia ca s-au sinucis.
Eu am avut o depresie usoara dar am realizat ca, eu am creat acel sentiment, asa ca i-am pus capat.
Incearca sa te uiti in oglinda si sa spui o vorba frumoasa, sa iti pui un gand bun despre tine in minte. Daca asculti muzica de ''jale''( alt term n-am gasit) opreste-te pentru ca iti accentueaza starea asta.
Practica un sport, cunoaste oameni noi, pune credinta in orice faci.
Daca stai si citesti raspunsurile noastre si nu schimbi nimic, ce progres ai facut?
Incearca sa aplici anumite sfaturi din aceste raspunsuri.Ia-o usor pas cu pas, caramida cu caramida.
Ai nevoie de rabdare, dar merita!
Noroc!
Nu funcționează faza cu oglinda am o problema nu mă consider o persoana care arata ok.
S-au poate e dor în mintea mea.
Sa cunosc oameni tocmai de ei am fugit de am ajuns în starea ăsta deplorabila.
Practic sport e o idee super dar sunt 48h la munca și 24h acasă.
Am încercat sa o iau ușor dar de fie care data finalul a fost dezastruos.
Cam prematur să te gândeşti la moarte. Probabil că n-ai mai mult de 18 ani. Stai liniştit, mai ai timp să găseşti oamenii potriviţi care să-ţi pună flori pe mormânt. Mai e aşa mult până atunci.
Ştiu că treci printr-o perioadă dificilă, dar o să treacă. O să vezi că odată cu schimbatea mediului (eventual să te duci la facultate în alt oraş ar fi o soluţie), o să găseşti oameni noi, care să te aprecieze pentru ceea ce eşti. Oameni deja maturi, lângă care nu trebuie să creşti.
Putem vorbi pe un chat sau ceva, gen messenger, dacă crezi că te ajută.
Încă un sfat de la mine: dacă există vreo organizaţie de cercetaşi prin apropiere, înscrie-te. N-o să mai fii singur.
Uite doua site-uri, unde am vazut articole de calitate despre motivatie, incredere in sine si vocatie.
www.minteasicorpul.ro
www.personalitatealfa.ro
Succes!