| LaurikDulcik a întrebat:

Va rog frumos, cine poate sa-mi spuna ce trebuie sa aiba un laptop pentru a fi bun si sa coste pana in 20 de milioane vechi. As vrea sa pot baga si cateva jocuri pe el si sa fie mai bun. Puteti sa ma ajutati?

Răspuns Câştigător
| ioanaKevlar a răspuns:

Daca vrei sa bagi jocuri ai nevoie de memorie interna (RAM) cat mai mare: minim 2GB, preferabil ar fi sa aiba 4GB. Si sa nu alegi un laptop cu placa video on-board. Cele mai bune placi video sunt cele de la Radeon, GIGABYTE GeForce, BFG GTX (dar placile astea sunt mai scumpe, in jur de 2.000 RON). Cel mai bine ar fi sa rogi un amic de-al tau sa mearga cu tine prin magazine in momentul in care te decizi sa faci investitia.

4 răspunsuri:
| LaurikDulcik explică:

As vrea sa te intreb ceva ioana, crezi ca acest laptop este bun:-display:15, 6
-rezolutie:1366x768
-video Intel gma 4500mhd
-camera web:2mp
-comunicatii:lan,wlan,bluetooth
-card reader
-garantie:
12 luni
-Intel celeron t3100 1,9ghz
-2gb
-320gb hdd
-dvd rw
si costa 1.488 lei

| LaurikDulcik explică:

A si inca ceva este laptop compaq HP 620

| ioanaKevlar a răspuns:

De-a lungul timpului am folosit placi de baza Intel Celeron, AMD Sempron si nVidia. Celeron nu sunt pentru jocuri. Sunt cred ca cele mai ieftine placi de baza si au performante pe masura pretului. Nici Sempron-urile nu sunt foarte departe dar categoric mai bune decat Celeron. Cele mai bune placi de baza sunt de departe nVidia. Acum, sincer, n-am folosit exact modelul t3100 de la Celeron... dar stiu ca in calitate de firma producatoare nu exceleaza. Lanseaza o intrebare la categoria "Tehnologie" in care sa ceri pareri despre Intel Celeron t3100. Poate vin cativa baieti in ajutor cu opinii folositoare despre acest model de placa de baza.

| LaurikDulcik explică:

Ok,mersi oricumlove strucklove strucklove struck