Zi cum il cheama...eu ii zic lu` frate-miu sony(c) pentru ca e cam nebun/zburdalnic.Ruba,osie,lex,bro,bitzi,ciuci,oaie,smok,cap de pompa/cap de pluta...cam pe astea le stiu si le-am inventat.
by zu
Eo de obicei zic ceva de genul.mai tu ...sau vai tu mah.sau draga...sau il alint...
Off...michiduta...nasuc...tractoras...fast food... din astea... daca nu vrei din alea rautacioase
Maimutoi, ratzoi, elefantzel, butoiash, morcovel, libelula, motorash, arac, gandacel ...etc
Tractor, salam, varza, peste, robinet, craca, scandura, cioc, blana, scoica, papuc, raceala, sfarshala, buba, capac... mai trebuiesc?
Amorteala, gogosharule, niebunule, amareala, conopida, sfecla, putulika=), mujdei
besinica, flopy, tantar, tatar=)
Gandacel, danonino, pisoias, motanel, zozo, pyty, galushca, bubu cam atat am eu in cap acum dar daca mai stiu revin
Grozy, super popu', praz bobinat, pochil, bebita, bibiloi, byka(a mea si a celui mai bun prieten al fratelui meuciudat)pitikel, ciufi, spoofi,...
Daca e nebun dupa tine si se tine scai ai poti spune "carlig", iar daca nu vrea sa se afiseze cu tine in public ai poti spune "cave man", se poarta ciudat si e zapacit ai poti spune "zapa"(asa imi spune utilizatorul... ) sau daca e mic de inaltime "soric".....astea sunt mai soft daca vrei hard iti dau in privat(of ce urat suna)
JustG întreabă:
pinky_2278 întreabă:
MissArhistect întreabă:
Geo2969686 întreabă: