Stai asa. el are prietena de 3 ani si s-a suparat pe tine pentru ca ce? ca ai fost la pr tau acasa?! aiurea de ce a reactionat asa?! eh. o fi orgolios baiatu'. stii se zice ca ignoranta doar cel mai tare si cam asta vrea sa faca.sa te ignore incat sa iti dai seama de anumite lucruri banuiesc si sa te duci tu la el si sa'i spui ca'ti pare rau...
eu zic sa'i spui asta o'data.adica el are pr de 3 ani, tu nu i'ai zis nimic si el s-a suparat asa taca'paca?! e cam posesiv.si daca face pe duru gen ''lasa'ma'' sau vrea sa plece tine'l cu fortapnm sau spune-i ''daca ai tiut vreodata la mine ma asculti''
Toate bune si frumoase pana la "[...]deoarece are prietena de 3 ani." cand se intrerupe firul. Asta e grav deoarece gandeste-te ca nimeni nu renunta la o relatie atat de lunga pentru aproape nimic. Dar... exista si un dar, din moment ce spui ca te ignora, asta inseamna ca ce a aflat l-a afectat cumva, ca o fi fost orgoliul sau ce mai vad pe aici nu conteaza, important e ca i-a pasat de ce a auzit, adica i-a pasat oarecum de tine, poate tinea si el la tine. Ce a fost nu mai conteaza acum. Sfatul meu este sa vorbesti cu el si sa-l intrebi ce se intampla ce e cu el si de ce te ignora, sa afli adevarul, sa te impaci cu ideea, si sa nu traiesti cu regretele ca ai putut face ceva si nu ai facut. Un simplu sms cu "eu tin la tine " trimis tarziu poate rezolva multe, crede-ma, dar asteapta-te si la o dezamgire, caci viata nu e roz. Multa bafta!
Mai bruneta tatii! In primul rand tu esti un om si prin definitie nu esti un PET! Ideea este ca nu poti sa impui cuiva sa faca anumite lucruri mai ales cand tu le faci exact invers ( ma refer la prietenul ala de 3 ani )! Te-ai gandit ca poate iubitul tau actual ar face orice pentru tine? Daca individul care il placi de 3 ani crezi ca nu stie lucrul asta te inseli! Faptul ca suni, esti disperata, etc ii confera un statut confortabil ( lipsit de respect evident )! Eu zic asa : fa-ti ordine in creier ( analizeaza relatia care o ai; eu zic sa o refaci daca aveati doar mici certuri care sunt evidente in viata )si incearca sa repari inima prietenului! Intr-un final daca nu va fi sa fie cu el macar stii ca ai procedat corect si uman! NU te lasa calcata in picioare de vreun terchea berchea...care sta cu una de 3 ani dar ar vrea si cu tine! Daca esti obisnuita cu locul 2 si vrei asa sa ramai, go ahead! Eu zic ca meriti mai multe! Salveaza-ti relatia...
Diorrus întreabă: