Pai media de admitere se face in felul urmator : calculezi media claselor V-VIII adica aduni toate 4 medile anuale pe care ai si le imparti la 4... apoi faci media de la examene in felul urmator : aduni cat ai luat la rom si la mate si impati la 2... apoi aduni cat ti-a dat media claselor V-VIII cu media de la examen si imparti la 2 de exemplu daca ai media in clasa a V-a 8.85, in a VI-a 9.00, in a VII-a 9.16 si in a VIII-a 9.88 faci media la astea adica aduni 8.85+9.00+9.16+9.88 si iti da 36, 89 si imparti la 4 si da 9, 22 apoi sa zicem ca in examenul la rom ai luat 8 iar la mate 8.50 aduni 8 cu 8, 50 si iti da 16, 50 si imparti la 2 care da 8, 25 apoi aduni 9, 22 cu 8.25 si iti da 17, 47 imparti la 2 si iti da media de admitere la liceu 8, 73
Dupa ce vin rezultatele de la examen o sa va cheme la scoala ( nu stiu sigur cand...o sa va anunte ) si completezi fisa de inscriere cu codurile liceelor in care vrei sa intri in ordinea preferintelor... apoi pe 12 sau 13 iulie se va anunta la ce liceu a intrat fiecare
Sper ca te-am ajutat! Funda? :X
Pai,vineri pana la ora 2 o sa vina rezultatele.si apoi in perioada 29 iunie-5 iulie o sa completati fisele de inscriere, in scoala.Dar inainte de asta cred ca o sa fie nev sa faceti fise medicale si bla bla.Si apoi o sa vina rez repartizarii computerizate si aflii unde ai intrat :*bafta.
Dupa aia, intre 29 si 3 iulie(parca) se face completarea fisei cu optiunile pentru liceu. O sa mergi cu unul din parinti si sa face pe semnatura. Ai grija ce scrii acolo... dupa asta astepti sa se afiseze rezultatele la scoala ta, pe site-ul edu.ro si vezi ce ai facut. Asta o sa fie in jur de 12 iulie. Dupa ce vezi la ce liceu ai intrat mergi la liceul respectiv cu un dosar pe care il depui obligatoriu, altfel se considera ca renunti la loc.cam asta e.
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: