In primul rand, nu mai sta asa mult timp netratat, fara sa fii consultat de un medic stomatolog. Dar daca vrei, ti-as putea recomanda cateva pliculete de Aulin dizolvate intr-o cana cu apa, poate asa iti mai trece din durere.
Bună.
Și dacă medicul tău stomatolog vine la anul după paști tu ce faci, stai cu durerea și infecția bucală? Mergi la stomatologie, la urgențe pentru un tratament local (curățarea canalelor), intern (antibiotic, calmant), o radiografie dentară care să evidențieze problema de sănătate.
Pa, pa.
Va multumesc pentru bunavointa de a-mi raspunde la intrebare sunteti unii din putinii useri cu bun simt de pe acest site, am cautat de curiozitate si am gasit intrebari asemanatoare cu a mea dar la acele intrebari au raspuns 10-15 useri iar la mine doar, 3 asta e dovada celorlanti de bun simt, va multumesc ca voi 3 m-ati ajutat.
Eu zic sa mergi de urgenta la alt stomatolog. Pana atunci mergi la farmacie si cumpara un antiinflamator (Ketonal, Ketorol, Tador, Diclofenac etc) - cel mai bine un Diclofenac Duo sau Ketonal Retard, ca sa dureze mai mult efectul. Poti sa iei in continuare si fiole de Algocalmin. Sanatate!
Incalzeste o caramida pune-o intr-un prosop si pune-o pe obrazul unde te doare maseaua varului meu i-a trecut asa