| Andrei123Aa a întrebat:

Va rog frumos sa imi dati un sfat! Sunt in clasa a 11-a si de anul trecut am intalnit o fata pe Facebook care e la acelasi liceu. Am aflat ca e in clasa cu o fosta colega din generala. Odata am vazut-o fata in fata dar nu am avut curaj sa ma bag in seama fiindca nu stiu sa ies in evidenta si mi-e teama de respingere. Dar imi place foarte mult de ea si m-am gandit ca, chiar daca as incepe o conversatie si ar decurge bine la inceput s-ar inrautati pe termen lung fiindca nu ii pot oferi ceea ce ii ofera altii(adica plimbari cu masina, iesiri la restaurant...am doar 17 ani inca nu am banii mei sau masina)as vrea sa nu ma criticati ci doar sa imi dati sfaturi, fie el bun sau mai putin bun.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Dacă ești interesant și o faci să se simtă bine în preajma ta nu contează mașinile și etc. bine, eventual dacă e standardu întreținută. dacă te înțelegi bine cu fosta colegă și și colega cu fata aia ai putea să o rogi să facă cumva să ieșiți toți 3 ca să ai ocazia să vorbești cu ea. sau cum e perioada asta cu limitarea ieșirilor, să jucați un joc împreună

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Și dacă continui să fii pesimist tot nu rezolvi nimic.

| Nemessys a răspuns:

Ok..si ce vrei sa stii mai exact? Care-i intrebarea in sine? Sfaturi. legate de ce?