| roxaa_5485 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ascultati si sa imi spuneti parerea voastra, ce ati face daca ati fi in locul meusad
Am avut o prietena, si inca o mai am dar nu stiu cat de buna e:

1)...Are prieten, am inteles`o poate ca chiar tine la el, nu stiu, dar de fiecare data cand e el pe mess nu mai vorbeste cu mine, ma baga in seama peste cateva ore si apoi cand, intreb cate ceva raspunde dupa mult timp
2)In vara era o intelegere intre noi.
Am avut o alta prietena (aman2)care nu era de incredere, si neam promis ca nu mai vorbim cu ea, ca nu mai facem nimic legart de chestia astasad
Dar ea s-a apropiat de ele.Azi am primit rezultatele tezei de geografiesad, si ea a gresit mai multicel, o asteptam sa vina ca o vedeam nedumerita, am vazut-o ca s`a ridicat de pe scaun si i-am facut loc langa mine, dar cand imi intorc capul ea nu venea la mine, ci mergea la aceasta "prietena"
Ea nu imi e alaturi, cand am vre`o problema nu prea ma ascultasadla inceput era altfel, nu avea iubit si cand nu vorbeam cu prietena asta era altfel, adica nu stiu, era o vorba intre noi ce ea nu a respectat`o. o cunosc d la 2 anisad, pentru ca mergeam cu parintii la parintii ei
Dar s`a schimbat.Eu mereu am sustinut`o, si am acoperit`o ori de cate ori avea nevoie, sa nu afle ai sai.
Dar ea probabil ca imi intoarce spatele.
Acum 2 minute am pus un statustonguerietenul la nevoie se cunoaste, nici macar nu m-a intrebat c ee cu statusul
Ce ati face:?
sunt nedumerita

Răspuns Câştigător
| sweetkidd a răspuns:

Pai eu in locul tau nu as mai baga-o in seama
si ea o sa vina la tine...credema caci si mie mi s-a intamplatsadMai bine ar fi sa iti gasesti alta prietena...cred ca sunt multe fete care ar vrea sa fie prietene cu tine:*

Crede-ma sincer dupa ce am citit ca nu te asculta mi.am dat seama ca nu mai ai nici o sansa de a fi prietena eisad

funda?

Eu sper ca ti.am fost de ajutor:*

Iti doresc multa bafta:X

Te pup

Anne

9 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Trezestete... fetito
Prieteni?
Ce sunt aia frate?
Nu exista asa cevahappy
Toti te arde pe la spate.
Asa e frumos -.^

| anDa a răspuns:

As fi indiferenta pentru un timp. Asa iti poti da seama daca este o prietena adevarata.
Succes!

| Dreamin a răspuns:

Deci a si eu 2 pritene exct asa! astea nu se mai pot numi pritene deodata cce ne parasesc. ne dau deoparte de langa ele ca si cum nu am mai face parte din viata lor.Nu ne mai vreau. se vede ca este foarte indrgostita dar exagereaza sa nu iti raspunda pe mess ecc. Mie una mi se pare un gest foarte urat! ptk eu sunt ca si tine dau tot din mine petru "prieteni" si cand am nevoie parca toti au disparut. Din asta trebuie sa te inveti mintek data viitoare sa nu mai fii asa saritoare, si ca pritenii is doar pentru ditractii, iest la un suc, cinema, in fata blocului ecc...Cauta pe altcineva.
si Nu o mai baga in seama pana cand nu te baga ea in seama sa te intrebe ce sa intampla atunci ai sa-i spui ca nici ea nu vorbea cu tine asa ca nai vrut sa deranjezi happy :*

| gyovany95 a răspuns:

Pentru inceput gandeste-te, ca daca ea s. a distantat de tine e din cauza iubitului. ideea e ca unbaiat poate face o fta sa isi iasa din ale ei. sa uite de prieteni de tot si de toate. acea prietena, cel mai probabil a ajutat-o cu iubithu ei, si km ea il iubeste ff mult se simte datoare sa ii acorde atentie. Incearca sa te apropii de ea.straight face... dar mai presus de toaate incercati sa vb.iti 10 minute o intrebi ce a decis cu acea prietena, si daca intradv ii mai masa de tine si daca zice de cere atentiehappy, spune-i ca te simti data la oparte si oarecum jignita de comportamentul ei. in functie de ce va zice ea intrebao daca veti mai fi sau u prietene ff bunehappy

| MEMO a răspuns:

Cel mai greu lucru este atunci cand ai un prieten care ti la el si el sa te tradeze sad.
Io in locu tau mas mai ditanta de ia un timp.
Nu sa te certi cu ia, doar sa fii asa de rece cum ie si ia.
Doar un timp si daca vezi ca tot asa e,...
atunci nu stiu sad

| Georgiana05 a răspuns:

Nu mai vorbi cu ea.Nu o mai baga in seama, gaseste o fata cu care sa te intelegi tu bine, si atat :*.

| VisinaDinVisinata a răspuns:

Cred ca prietena ta trebuie sa aiba si motiv sa se poarte asa. Dar totusi comportamentul ei e cam imatur.
Cel mai bine ar fi sa o inviti la tine sau undeva unde sa puteti vorbi in liniste
Bafta!

| paull a răspuns:

Nu ai ce sa faci a crescut. se intampla
eu am avut prieten 14 ani si dintrodata mi s-a intamplat si mie aceias chestie
nu te intrista sincer mai bine dupa 2 ani decat dupa 20
prieteni se mai gasesc
numa sa nu ai incredere 100% in nici unu
daca vrei sa te razbuni
indiferenta cea mai dulce numa o chestie foarte importanta sa fii politicuasa si sa arati ca nu ai nimic de regretat si incontinuare poate sa vina la u daca mai doreste dar ramane la decizia ta ce faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vb cu ea, sa o intrebi despre problemele ei si despre ceea ce o preocupa.asta face o prietena bunahappy...