| csid2011 a întrebat:

Va rog frumos sa ma scuzati ca apelez si la acest site, dar am apelat la toate site-urile de tip "chat" "mail" "instant message", bunicul meu in varsta de 78 de ani, a avut un accident de masina si mainile lui la momentul actual numai exista, va rog din suflet din toata inima mea sa ma puteti ajuta cu ceva bani, am nevoie de 5000 de Euro pentru a i se pune niste proteze, ca sa poata sa aiba o viata cat se poate de normala, normal trebuie sa stranga 8000 de euro, dar 3000 de euro sunt imprumutati! Va rog frumos sa va ganditi ca ajutati un om!

Răspuns Câştigător
| Ralukutza_5288 a răspuns:

Nu cred ca cineva te va ajuta aici, dar poti apela la cineva de la Acces Direct care te poate ajuta! Daca ai vizionat emisiunea, ai vazut ca ei ajuta oameni! Du-te si cere ajutorul lor si sigur te vor ajuta si probabil vor difuza cazul bunicului tau la televizor!

2 răspunsuri:
| csid2011 explică:

Crede-ma daca as avea posibilitatea sa ies din orasul in care locuies as merge la toate televiziunile, bunicul meu este singurul tutore al meu, bunica si parintii mei au decedat in urma cu 2 ani de zile, are pensia de 550 Ron, de abia avem bani sa mancam si sa mai platim gazul, curentul, mancarea si nevoiile necesare!

| Ralukutza_5288 a răspuns:

Poti sa le dai un telefon si sa ii anunti despre cazul tau si sigur vor trimite o masina sau ceva ca sa va aduca in emisiune sau vor face un reportaj! Oricum ar fi te vor ajuta! Incearca sa le trimiti un mail!