| Alex_7297 a întrebat:

Vă rog frumos să răspundeţi cât se poate de serios, şi să citiţi posturile înainte să vă daţi cu părerea. Nu este o "întrebare" în scopuri publicitare. Ideea de bază : ieri, 19 martie, pe la ora 22:00 mă plictiseam crunt împreună cu 2 prieteni. Ne-am hotărât să facem un blog. A mai trecut o oră jumătate până ne-am hotărât asupra tematicii blogului, numele, etc.
Iată-ne azi cu blogul făcut, şi câteva posturi publicate.http://jointhevision.blogspot.com/, dacă vă faceţi timp liber 5 minute să citiţi şi să ne spuneţi ce ar trebui să mai schimbăm, unde greşim, v-am mulţumi.Cam atât, aştept păreri.

5 răspunsuri:
| roxyrocks a răspuns:

Mie imi place:X... e dragut si in plus aveti mare dreptate.multi stiu doar melodiile noi ale lui puya cele din 2009 si mai incoace... daca ii intrebi o melodie din trecutul lui, cand canta cu sisu, la familia, habar n.au.si se dau mari fani sad

| Roessess a răspuns:

Parerea mea este ca blogul este bun asa cum este.este exact ceea ce ar trebui sa citeasca genul acesta de persoane. asa poate isi vor da seama de ce nu sunt.Super tare blogul.Tzinetzi-o tot asatonguewinking

| PurpleLadybug a răspuns:

A, şi ca să mai destind un pic atmosfera, bănuiesc că ştiţi unde s-a întâlnit maneaua cu rapul. Dacă nu ştiţi, vă zic eu : Undeva-n Balcani.

ideea asta imi place:X:X
e super blogul, cel putin me imi place mult.
succes in continuarelaughing
take carepeace sign

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte tare blogul! happy Ati abordat niste subiecte interesante. Continuati asa si felicitarile mele!

| patricCia a răspuns:

Blog-ul e foarte ok si subiectele sunt interesante happy! Imi place ca stiti ce inseamna rapp adevarat. Sincera sa fiu, m-am saturat de toate aceste falsuri, de artisti care pretind ca stiu ce inseamna rapp adevarat si cu Puya in frunte, canta despre "Inima de rrom" si Otv plus negative de manea. Din fericire mai exista artisti care nu au lasat rapp-ul sa ajunga jos cum a facut Puya! Faptul ca eu ascult hip-hop si rapp ii datorez fratelui meu, care m-a invatat ce inseamna rapp si daca nu ar fi fost el, sunt sigura ca as fi fost si eu la pop la ora asta, pentru ca la cat de putin este mediatizata muzica adevarata acum, probabil nu as fi auzit de rapp-eri pe care ii ascult, si nu as fi avut ocazia sa ascult versurile in care ma regasesc acum! Mult succes!