| porto89 a întrebat:

Va rog help! am imprumutat un pc pentru o perioada de 2 saptamani si acum trebuie sa returnez. faza proasta e ca nu trebuie sa se stie ca l-am luat. faza si mai proasta e ca eu am instalat niste lucruri cum ar fi pokerstars kitul de instalare de la digi(stick) google chrome sau yahoo. hai ca pozele si fisierele le pun pe stick dar ce fac cu toate alea care sunt in program files? si cel mai important si cel mai important ca sa nu primesc sfaturi tampite de gen delete all vreau sa mentionez ca in maxim 2 saptamani o sa-l iau inapoi si o sa am nevoie din nou de toate aceste chestii. nu vreau sa le dezinstalez instalez etc.pentru asta am nevoie de ajutorul vostru. multumesc!

Răspuns Câştigător
| dracusorvoinic a răspuns:

Pai ascunzi folderele si iconitele.Dai pe fiecare folder click dreapta Properties si ai acolo jos HIDDEN marchezi save si voila..si iconitele la fel numai persoana la care dai pc sa nu-si bage nasul pe acolo..Succes fundabig grin

| porto89 explică (pentru dracusorvoinic):

Esti candidat la funda

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Nu stiu ce sa zic,daca omu se pricepe le gaseste si in gaura de sarpe,eu aveam windows ascuns, adica intrai acolo, stai stai stai... da-mi mi bine idd-ul tau de mes si te rezolv te invat cum sa le ascunzi de nici cu comanda din windows nu le mai gaseste, dar faza proasta e ca le va gasi daca sunt instalate, le va gasi in control panel.
P.S daca ai windows xp da-mi mesaj sa te ajut cu idd tau, daca e windows 7 nu te obosi ca nu are efect ce stiu eu (:

| porto89 explică (pentru Liviu):

E vista si le dau hidden la toate. mersi mult!

| Liviu a răspuns (pentru porto89):

AI putea face ceva mai util frate, eu personal asa as face, e ceva 100%100, le stergi, si toate kit-urile de instalre le arhivezi si le ascunzi, ca decat sa risti frate si sa iti faci belele etc..Mai bine asa, parerea mea.

| porto89 explică (pentru Liviu):

Am dat hidden la tot si pe dekstop si in program files si gata laughing da.le in mortii lor u nu auzi ca omu e terminat?

| VladGH a răspuns:

Mapele din program files poti sa le faci invizibele dar oricum daca vrea cineva sa vada daca ai instalat ceva poate sa vada in control panel, asa ca oricum trebuie sa le dezinstalez. Poate este vreo metoda sa le faci invizibile pe control panel... cu bine

| porto89 explică (pentru VladGH):

Boss? omu ala e un terminat. e vorba doar de impresie asa sa nu ii sara in ochii alea din program files si iconitele de pe dekstop. alt sfat mai bun decat dracusor?

| VladGH a răspuns (pentru porto89):

Daca nu-si baga nasul in control panel si nu stie cum sa vada tot ce ascunzi, foloseste metoda de a ascunde folderele si iconitele. Mai este o metoda de a pune parole la foldere, adica le arhivezi si le pui parola.