| litll3kid a întrebat:

Va rog help me...am nevoie de un sfat.Am 13 ani si simt ca innebunesc, credeti-ma ori chiar sunt nebuna ori nu stiu cei cu mine.Maicamea e asa cateodata ca nu o pot intelege.Azi imi zice sa ma duc afara sa fac ce vreau si maine cand ii cer sa ma duc afara imi zice "si numai sa te plimbi"si cand imi zice asa imi cade tavanul in cap.Chiar nu o mai inteleg, sau poate eu sunt de vina.Nu stiu, ce naiba are cateodata.Credeti-ma ca as vrea sa fiu pe cont propriu, dar stiu ca nu e bine ca acum mai mi se spune ca deja devin adolescenta si nu stiu ce, ca imi iau lumea in cap. Dar cum sa nu mi-o iau cand face asa. Ziceti-mi e vina mea ca sunt asa rebela (fac numai ce vreau si ce imi place) sau e vina ei ca se comporta ciudat?

Răspuns Câştigător
| BeHappy_7009 a răspuns:

Cum adica "si numai sa te plimbi"? pe cuvant daca am inteles. ori sunt nebuna ori nu stiu ce-i cu mine.

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E bine sa fii rebela insa sa ai anumite limite.In viata nu faci numai ce vrei sau ce iti place.Ar fi exceptional sa fie asa dar nu e happy
Ce gasesti rau in sfatul ei "si numai sa te plimbi". Adica nu asta faci? Te plimbi cu prietenii, mergeti la un sucthinking
Daca e asa unde e gravitatea situatiei?raised eyebrows

| marrr a răspuns:

Totul are o anumita limita.nu trebuie sa fii prea rebela, pentru ca strica.Acum esti asa dar candva poate vei fi alfel.Mama ta cred ca are doar grija de tine si nu vrea sa patesti ceva rau.Ascult-o, are mai multa experienta acumulata decat tine. experienta se castiga in timp.

| ecristinamc a răspuns:

Eu zic sa lasi timpul sa decida!
Poate ca aveti amandoua dreptate sau poate ca niciuna.

Stii ca intotdeauna adevarul e undeva la mijloc

| iZe. a răspuns:

Hei.Cum anume sa faci ce vrei?

pai, cand ii zici cu mergi afara zii'Mama eu am plecaT afara'. aTat, nimic mai mulT. D0ar e treaba ta ce faci afara, nu trebuie sa-i spui ce faci daca nu sunTeti apr0piate(dar vrezi ce faci)don't tell anyone.
Nu, nu e vina ta, fiecare din noi are o farama de 'rebelitate'in el.Si eu tot asa, pai fac ce`mi place nu ce vor ei sa fac!

in concluzie ar trebui sa v0rbesTi puTin cu ea(cand o prinzi intr-o pasa buna'

agdT.rebel`0love struck
>:d

| bixelle_4587 a răspuns:

Si eu am trecut si trec pe asta. Am o problema asemanatoare cu a ta un pic mai grava dar nu asta conteaza. Stiu ca e greu sa vorbesti cu mama ta si sa ii explici dar macar incearca. Dintr-o incercare nimeni nu moare. Poate mama ta are momentele ei cand nu se simte bine sau nu stiu ce sa zic. Vorbeste cu ea, spune ceva in gen ce ne-ai spus si noua putin mai amanuntit sa inteleaga si dupa pune-o sa-ti explice de ce azi e asa si maine... Numai ea iti poate raspunde. Poate fi vina ei dar se poate sa fie si a ta. Succes!

| 1stea a răspuns:

Era si taticul tau acasa, cand te-a dat afara?

Daca da, e simplu raspunsul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine sa stii ca din moment ce esti la varsta adolescentei, ar putea fi posibil ca mama ta sa nu stie cum ar trebui sa se comporte cu tine. Pur si simplu nu stie daca ar fi mai bine sa te lase in voia ta ca sa fi in fericita, ori sa te tina din scurt ca sa fi in siguranta.Nu exclud nici varianta cum ca e vina ta, la aceasta varsta copiii pot fi putin nedumeriti de ceea ce se intampla.

| litll3kid explică:

Of dar nu e asa de grav cand imi zice "da numai sa te plimbi". E faza ca azi imi zice ca de ce stau tot timpul in casa(daca nu vrea nici o fata sa iesim in oras sau nu am cu cine sa ies) si maine pe cand am invita fetele in oras "si ce faceti numai va plimbati". Poi stiu dar macar nu stam in casa.Si nu era tatal meu acasa(nu am tata). Deci nu stiu ce are in fine oricum va multumescbig grin.