"cati ani AU."...cred ca asa trebuia sa scrii
puya :data nasterii: 22 Iulie 1979 (31 ani)
sisu nu stiu dar cred ca in jurul varstei lui puya
scuze daca am deranjat
cand ti-am atras atentia
Puya s-a nascut pe 22 iulie 1979, deci are 31 de ani.
Despre Puya am gasit pe Google, insa despre Sisu nu
Sper ca te-am ajutat, totusi.
Dragoş Gardescu aka. „Puya" s-a născut în data de 22 iulie, 1979 în Bucureşti. Este cel mai mic dintre cei patru fraţi ai săi. A crescut în Balta Alba, Sălăjan. A colaborat cu Siem, B. U. G Mafia, Il-egal şi Codu' Penal. Printre preferinţele sale muzicale se numără genurile R&B şi Hip-Hop.(2 Pac, 50 Cent, Snoop Dogg, Eminem, Dr. Dre, TLC, Beyonce, Jade), dar şi rock alternativ (Linkin'Park). Dragoş are ca Motto: "Important este ce îţi transmite muzica, fie ca e vorba de dragoste sau ură. Dacă te face doar să te mişti din fund, ai să mişti o lună, două, după care te plictiseşti."Tudor Sişu aka. „Sişu" s-a născut în data de 21 noiembrie, 1977 în Bucureşti. Nu şi-a cunoscut tatăl, doar mama, care lucra până noaptea târziu, motiv pentru care a trăit mai mult pe străzi. În 1996 a înfiinţat formaţia Il-egal, iar un an mai târziu din cauza unor neînţelegeri, a intrat în La Familia. „Îmi place să fiu lider, în cartierul meu am învăţat să fac bani din orice" -spune el. În ceea ce priveşte scandalul în care a fost implicat, spune că cine vrea să audă parerea sa despre droguri, să asculte melodia „Drogul Meu". Printre preferinţele sale se numără 2 Pac, Snoop Dogg, Warren G, Mc Eight, Siem 50 Cent, Eminem, Nate Dogg, Cypress Hill şi Linkin Park. De asemenea, se declară pasionat de istorie, mai ales de cea a celui de-al doilea război mondial.
Puya s-a născut în data de 22 iulie, 1979. Deci are 31 de ani.Si Sisu este in nascut pe data 21 noiembrie 1977 avand 33 de ani.