Da... Tu nu ai inima deloc? Cum tie mila de el, daca i-ai dat papucii fara nici un motiv. Puteai sa gasesti o scuza buna. Si ce daca nu e "HOT"? Tu ce privesti doar ambalajul?, mai bine te-ai uita la continut, ca dupa cum ai scris nu e chiar de ignorat. Mai dai o sansa! Sa te despartesti de el poti in orice moment, sa gasesti altul ca el sau sa il reintorci dupa aia poate fi greu.
Buna,stiu prin ce treci dar la mine a fost mai complicatfiindca el s-a indragostit de prietena mea si tot pe mine am iubea dar era cu ea,si mai multe, dar oricum Mai bine nu mai te impaca cu el adica mie una nu mi-ar placea ca cineva sa stea cu mine din mila, daca tu nu il mai iubesti nu are rost sa stai cu el doar ca sa nu il ransesti.Dar daca inca mai simti ceva pentru el si crezi ca ai putea sa il iubesti[nu ca la inceput fiindca nu o sa mai poti]din nou poti sa ii dai a 2 sansa.Plus ca nu ne-ai spus daca v-ati certat din cauza lui sau fiindca nu ai mai vrut tu, daca nu a avut nicio vina inseamna ca te iubeste. Oricum nu ai ce pierde in niciuna din cauze.Mai sunt si alti:*
Scuze pentru greseli!
Depinde ce relatie vrei u daca vrei una de durata nu se merita sa iti iei o persoana doar din mila... viata nu te iarta din mila si apoi daca devine obicei atunci cum scoti camasa ca o sa va certati; dar daca vreti o relatie de fre-o 2 ani ca si filmul dragostea dureaza 3 ani oricum ce simte el acum pentru tine este acea euforie pe care toti o numesc dragoste daca nu ai vb cu el 3 luni de zile iti zic pe pariu te uita si nu mai ii place de tine adica sa intri in pamant ( fara tel; fara mess; facebook; ori alt site deconvorbiri) acea se numeste indragosteala dar este viata ta trebuie sa te gandesti bine ce vrei de la ea sper sa te ajute
misauratcuviata întreabă: