Buna.este cam complicat pentru ca si eu sunt in cam aceeasi situatie...pff.pai,ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii explici.alta idee nu am.
Daca iti place d el poate ar fi cazul sa va vedeti.nu doar sa vorbiti pe mess pentru ca nu ai cum sa il cunosti vorbind cu el pe mess. fata in fata e altfel, afli ce ii place/ce nu ii place, ce fel de persoana e
Si el daca tine la tine si ii placi.are si masina.deci poate veni la tine fara probleme
Buna!:* eu cred ca daca iti place de el i-ai putea spune sa va intalniti undeva, sa va cunoasteti fata in fata. iar daca nu, spune-i pur si simplu ca nu il iubesti si gata. nu trebuie sa stai cu el doar ca sa ii faci lui pe plac. in viata terbuie sa faci ceea ce vrei sa faci si sa fi cu cine vrei sa fi. asa ca fa ce iti spune inima si ce crezi tu ca e mai bine de facut... adica da il placi sau nu, SPUNE'I SI LUI ACEST LUCRU. pentru ca daca stai cu el doar sa ii faci lui pe plac, nu iti face nici tie placere, si el cand v'a afla asta ii vei frange inima ...TRAIESTE-TI VIATA ASA CUM VREI TU NU ASA CUM VOR ALTII! este important acest lucru:*