| ella_4016 a întrebat:

Va rog mult ajutati-ma...imi place de un baiat din liceu cu un an mai mare decat mine, e dragut, si avem multe lucruri in comun dar nu prea vorbim. nu prea il vad la scoala pentru ca stam la etaje diferite si nu prea iese in pauze in curte, iar pe mess nu prea intra. va rog mult dati-mi sfaturi cum sa fac sa ma apropii de el si sa il fac sa ma plaac.va rog

Răspuns Câştigător
| CrazyTeenager a răspuns:

Pentru a te apropia de el, incepe mai intai prin a te integra in grupul acestuia de prieteni, daca ai multe lucruri in comun cu el, ar trebui sa ai si lucruri in comun cu prietenii acestuia, odata ce te-ai integrat in grup, discuta pe diferite teme, traieste momente alaturi de ei, si apropierea dintre voi doi ar trebui sa vina natural daca si el are sentimente de simpatie si dragoste fata de tine.

2 răspunsuri:
| Andreea_8672 a răspuns:

Imprieteneste-te cu un coleg de-al lui si du-te la una dintre orele acestuia. Sati in spatele lui si baga-te in seama, gaseste cat mai multe subiecte si ai grija sa te duci la o ora cat mai plictisitoare pentru el, pentru a nu il enervawinking

| trancy_5037 a răspuns:

Mda am avut si eu ceva asemanatorlaughing
nu incerca sa iesi in evidenta excentric fii tu insuti incearca sa te imprietenesti cu colegii lui de clasa asa ai mai multe motive sa stai in preajma lui si sa te evidentiezi app fi misterioasa si lasa-te greu de cucerit bietilor le place asta