El nu te merita mai bine lasa-l cu prieteni lui sa vezi ca tot el o sa vina la tine si u o sa fi o proasta daca te impak cu el da cu sarcina ai km exagerat insa daca ti atat d mult la el lupta pentru el cu orik si oricn
mie mi se pare ca ultima varianta e perfecta. Te-ai bagat intr-o incaucatura mare.
Io zic sa ramai cu el in ambitie, sa le dai maxim prietenilor lui care nu te suporta, si sa va intelegeti la fel de bine, si sa incerci tu sa-l schimbi pe el si-i bagi prostii si bati apropouri subtile sa se lase de ei lalala
Parerea mea este ca trebuie sa-l uiti si sa va vedeti fiecare de viata lui. Daca il tii cu forta langa tine n-o sa fie nici el fericit, si nici tu.Chiar daca tii la el, incearca sa rupi orice legatura cu el, asa iti va fi mult mai usor sa il uiti.
Acum totul ramane la aprecierea ta...
Bafta
Eu zic asa:spune`i sa-i dea banii prietenei tale sh dupa bate`ti joc d el totusi nu merita! asta e un fraier! daca isi lasa prietena pentru. prieteni! ok? parerea mea oricum tare ideea d razbunare:d
Mai bine ultima varianta.sau spune`i in fata ca ai facut misto de el.acum te distrezi dar peste sa zicem 10 ani.cand la o barfa cu prietenii lui le va spune ca te-a lasat gravida si tu ai facut avort...imaginea ta va scadea drastic.parerea mea.
El nu te merita daca te-a lasat pentru prieteni sau poate mai are o prietena si nu sa putut vedea cu tine ca erea cu ea si aasta e o varianta si ce crezi daaca coontinui minciuna odata si odata ce crezi ca nusi va da seama gandeste sau ii zici verden fata ca tu la placut tare mult dar el nu te merita si apoi ai rezolvat problema si daca dupa un timp el revine? ceo sa faci o sal crezi treaba ta
asculta sfatul e pentru binele tau