Lasa-i in pace, nu te merita daca s-au purtat asa de urat cu tine. Imprieteneste-te cu altii copii, renunta la gasti, ca nu sunt un anturaj bun. Incearca sa te imprietenesti cu premiantii clasei, cu olimpicii si sa fii si tu ca ei.
Lasa gasca aia sa iisi vada de treaba ai si numai vorbi cu ei, nu ii mai baga in seama daca te intalnesti cumva cu ei si te sacaie.
Mai bine impaca-te cu prietena care zicei ca -a suparat pe tine.si fa-ti alti prieteni dar de data asta ai mai multa grija ce prieten iti alegi, caci acela iti poate deveni dusman.
Buna! Oare merita cineva lacrimile tale? de ce le faci pe plac si plangi? Cel ce te face sa suferi nu te merita!
Fetele sunt invidioase pe tine pentru ca ai avut un iubit, sau a fost un complot de-al lor ca sa-si bata joc de tine. Daca iti erau prietene te ajutau si iti spuneau de la inceput despre acel baiat, si faza cu `ti-ai luat fite`? in ce consta? nu mai vorbeai cu ele, ce inteleg ele prin asta? Cine spune adevarul, ele sau el? pentru a trage o concluzie e necesar sa afli parerea amandurora.
O discutie serioasa poate rezolva totul...si inca ceva, nu lasa pe nimeni sa te umileasca.Fii tu insuti si nu incerca sa fii o `copie` a celor din jurul tau.by`
Nu inteleg de ce te intereseaza atat de mult de ei, considera-i niste fosti prieteni si fa-ti altii.
Poi uite du-te afara si aratale ca nu tie rusine de tine aratale ca ai demnitate si nu le dai voie sa tio pateze iar, baiatul ala poate nu te ccunoaste cu adevarat dar eu din vorbele care leai scris mi se pare ca esti o fata tare de treaba si acel baiat e un porc la fel ca alti (nu dau nume) dar sti mereu roate se invarte si el va vrea sa te cunoasca iar u ii vei spune 'sti ceva tiai batut 1 data joc de mine nu iti dau voie si a doua oara.
Cred ca ar trebui sa-ti faci altii prieteni astia nu te merita...lasă-i sa vorbească fii indiferenta, iar cu prietena ta cred ca ar trebui sa mai astepti putin timp si sa vorbesti cu ea fata in fata si sa-ti cerii scuze si sa-i explici cum sta situatia. fii puternica si nu te lasa...totul va fi bine ai sa vezi :*