Pai...eu ma gandesc ca ea s-a schimbat deoarece este bolnava(oxiuri in intestinul gros)si daca tu chiar ii esti PRIETENA ADEVARATA ar bine sa o intelegi si tu pe ea ca nu ii este nici ei prea usor, iar acum daca i-ai zici si tu ca nu vrei sa mai fiti prietene ar fi cam nasol.Nu crezi? Intelegeo si tu pe ea
Din moment ce pana acum a fost prietena ta, de acum inainte de ce nu mai vrei sa fie? din cauza ca are ce ai spus tu mai sus, sau din cauza ca s-a schimbat? daca nu mai vrei sa fie prietena ta din cauza ca s-a schimbat, vorbeste cu ea si spune-i problema... insa daca motivul este boala ei, nu cred ca esti o prietena adevarata.acum la greu de ce sa o parasesti? mai gandeste-te.
Ce are oxurile din intestin cu prietenia voastra? Daca ii esti prietena,ramai aproape de ea, daca nu, pur si simplu nu o mai contactezi.Doar asa cand te contacteaza ea.
Dar de ce nu mai vrei sa fie cea mai buna pr a ta? pentru ca are oxiuri in intestiunul gros?
Buna! nu lua o decizie pripita, mai bine spune'i ca sa schimbat...ca ai vrea sa fiti iar ca inainte,si dupa felul in care ea iti raspunde,vei lua o decizie, succes, bye>:d< o zi pacuta
Nu este vorba de oxiuri este vorba ca nu mai este ca inainte nu prea mai vb cu mine deloc, se comporta foarte diferit de persoana cu care imparteam secretele.
Crede-ma odata ce o prietenie e adevarata nu poti sa ii spui ca nu vrei sa mai fiti prietene...si eu am o prietena nici nu stii cum se comporta cu mine cateodata adica eu am renuntat la cativa baieti pentru ea si chiar si asa niciodata nu i-as spune ca nu vreau sa mai fim prietene...si mai ales daca as sti ca are si o "bola"daca u iti iubesti prietena nu o lasa la nevoie pentru ca s-ar putea sa te lase si pe tine cineva si u cum te-ai simti?
Pai se simte ciudat pentru ca are oxiuri dar tu trebuie sa o incurajezi si sa vb cu ea sa faceti lucruri care-i plac si la ea e greu cand altii au probleme si altii ii dau afara din grup dar tu nu trebuie sa faci asta e pr ta cea mai buna si trebuie sa o incurajezi