| 5SOS a întrebat:

Va rog mult de tot dau funda. Cea mai buna prietena a mea are oxiuri in intestinul gros, chestia este ca voiam chiar astazi sa vb cu ea spunandu-i ca nu mai vreau sa fie cea mai buna prietena a mea deoarece s-a schimbat complet nu mai vorbeste cu mine, se comporta ciudat, parca nu m-ar cunoaste si nu este chestia ca are o boala ca eu i-as fi prietena la bine si la rau tocmai astazi mi-a spus si era foarte suparata si nu am vrut sa o ranesc spunandu-i ca nu mai suntem prietene si nu stiu ce sa fac.Sa ii spun ca nu mai suntem prietene sau nu? Imin este foarte greu sa aleg.

Răspuns Câştigător
| Pufuletz_8806 a răspuns:

Pai...eu ma gandesc ca ea s-a schimbat deoarece este bolnava(oxiuri in intestinul gros)si daca tu chiar ii esti PRIETENA ADEVARATA ar bine sa o intelegi si tu pe ea ca nu ii este nici ei prea usor, iar acum daca i-ai zici si tu ca nu vrei sa mai fiti prietene ar fi cam nasol.Nu crezi? Intelegeo si tu pe ea

8 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Din moment ce pana acum a fost prietena ta, de acum inainte de ce nu mai vrei sa fie? din cauza ca are ce ai spus tu mai sus, sau din cauza ca s-a schimbat? daca nu mai vrei sa fie prietena ta din cauza ca s-a schimbat, vorbeste cu ea si spune-i problema... insa daca motivul este boala ei, nu cred ca esti o prietena adevarata.acum la greu de ce sa o parasesti? mai gandeste-te.

| Alexander21 a răspuns:

Ce are oxurile din intestin cu prietenia voastra? Daca ii esti prietena,ramai aproape de ea, daca nu, pur si simplu nu o mai contactezi.Doar asa cand te contacteaza ea.

| pinkystyleツ a răspuns:

Dar de ce nu mai vrei sa fie cea mai buna pr a ta? pentru ca are oxiuri in intestiunul gros?

| Delire a răspuns:

Buna! nu lua o decizie pripita, mai bine spune'i ca sa schimbat...ca ai vrea sa fiti iar ca inainte,si dupa felul in care ea iti raspunde,vei lua o decizie, succes, bye>:d< o zi pacuta

| 5SOS explică:

Nu este vorba de oxiuri este vorba ca nu mai este ca inainte nu prea mai vb cu mine deloc, se comporta foarte diferit de persoana cu care imparteam secretele.

| LoveJames a răspuns:

Crede-ma odata ce o prietenie e adevarata nu poti sa ii spui ca nu vrei sa mai fiti prietene...si eu am o prietena nici nu stii cum se comporta cu mine cateodata adica eu am renuntat la cativa baieti pentru ea si chiar si asa niciodata nu i-as spune ca nu vreau sa mai fim prietene...si mai ales daca as sti ca are si o "bola"daca u iti iubesti prietena nu o lasa la nevoie pentru ca s-ar putea sa te lase si pe tine cineva si u cum te-ai simti?

| DOGinthecartie a răspuns:

Pai se simte ciudat pentru ca are oxiuri dar tu trebuie sa o incurajezi si sa vb cu ea sa faceti lucruri care-i plac si la ea e greu cand altii au probleme si altii ii dau afara din grup dar tu nu trebuie sa faci asta e pr ta cea mai buna si trebuie sa o incurajezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui ca s-a schimbat si ca veti fii prietene dar sa nu se schimbe sa ramana cum a fost cum a fost si pana acum asa ar trebui sa spui pa si noroc.