Daca esti convinsa ca el nu te mai iubeste, este dureros... unele relatii nu mai pot fi salvate, trebuie doar sa incerci sa uiti, si cel mai important sa te impaci cu tine.si nu iti recomand sa te inkizi in tine si nici sa ti gasesti alinarea prin alt baiat, pentru ca te vei amagi, daca plangi.inseamna ca ai regrete, in momentele de fata nu te poate ajuta nimeni in mod direct, decat TU, impaca`te cu ideea si gandeste te ca nu este un capat de lume,,, TIMPUL ESTE CEL CARE VA FI DE PARTEA TA, chiar DACA DOARE. UITAREA ESTE FIREASCA, SI CATEODATA NECESARA, gandeste te daca el te a meritat cu adevarat, si pune ti intrebarea:merit eu sa plang? sunt frumoasa, lumea mea nu se va sfarsi aici. Ia o ca pe o experienta, ai de invatat.Ai grija de tine, si fi mai indiferenta la raul care te sufoca cateodata. sper sa mai vb, Alma:*
Timpul le vindeca pe toate. indiferent ce ai face nu ai sa poti sa uiti dar cu timpul nu o sa te mai doara si eu sunt in aceeasi situatie viata merge inainte cu sau fara el ai grija de tine mai vb sper sa te ridici si sa vezi cit de frumoasa este viata
S eu am tot cam aceiasi poveste s nici eu nu stiu c sa fac. m-am saturat dar nu ma pot desparti de el ca il iubesc, am aflat si de la cineva ca nu ma mai iubeste s l-am intrebat s el o zis ca eu stiu s de c il tot intreb? deci chiar nu mai stiu c sa mai cred.Cateodata zice ca ma iubeste cateodata cand il intreb zice pai de parca nu sti. ce sa fac? oare mai are rost? acum de ceva timp nici nu il mai intreb daca ma iubeste pentru ca m-am saturat sa il tot intreb ca el tot zice ca de ceil tot intreb. Ce sa fac?