Buna! Tu ai vrut sa te razbuni pe ea pentru ca face glume pe seama ta si ai tradat-o pentru ca ai vobit-o de rau cu alta fata. Daca sunteti chiar prietene nu ar trebui sa se bage nimeni intre voi. Acum trebuie sa vorbesti cu ea serios sa iti ceri scuze, sa ii spui tot adevarul, ceea ce te deranjaza pe tine la ea, de ce ai facut asta si sa nu minti nimic. Poate va intelege. Bafta!
Sunteti cam ipocrite. daca nu iti place ceva la o persoana spune-i in fata, nu pe la spate ca nu e frumos.
fi sincera. chair daca e ceva de rau. ca dupa aceea pici tu de rahat (cum s-a intamplat acum). daca nu o suferi nu mai vorbi cu ea si gata.
daca tie nu iti plac glumele Ioanei spune-i sa nu mai faca glume pe seama ta pentru ca nu iti place. te deranjeaza. daca vrea sa inteleaga bine daca nu atunci nu ii mai da atentie. las-o sa vorbeasca singura ori incerci sa o evitzi.
vorbeste cu ioana, intreab-o de ce e suparata pe tine, de ce nu mai vorbeste cu tine. si poate ar trebui sa iti ceri si niste scuze ca ai vorbito pe la spate.
asta e parerea mea. :*
I-am mai spus ce ma deranjeaza dar degeaba.Si avem in clasa o fata foarte foarte rea! Ioana a zis ca seman cu ea. Apoi am zis,, si tu la fel". Iar apoi am zis celeilalte fete din Italia chestia aia la ureche.Si pana acum imi psa si plangeam mult cand ne certam.Imi pasa si acum dar nu imi vine sa plang...Nu mai stiu ce sa fac.
Cand imi cer scuze mereu zice,, Stiu ca asa o sa faci mereu, si data viitoare". Eu ma gandeam sa raman ppur si simplu colega cu ea, nu si prietena. Si sa raman doar cu Ada
Si am uitat sa precizez ca imi zice mie si Adei,, Hai cutu, cutu"! Iar pe ada o striga Cochi sau Bochi, iar pe mine Lachi.
Daa.asta numai prietenie nu este sincer acum fara suparare.Adica ori sunteti prietene la bine si la grau ori nu stiti cum sa faceti in ciuda una alteia si sa va laudati.Pe o parte si ea este vinovata ca face glume pe seama ta(o prietena adevarata nu ar face asta niciodata)pe alta si tu deoarece o vorbesti la spate pe ''prietena'' ta. Oricum probablil ca inca sunteti mici. Faza cu lauda tin minte ca si eu faceam asa pe la 7 ani acum ca am 14 mi se pare un lucru banal de prost gust.Incercati sa va schimbati iar tu nu o mai vb pe la spate ca este enervanta.Ori este prietena ta cea mai buna ori o consideri enervanta?
Mai am o intamplare: intr-o dimineata o sun pe Ada,, Sal, Cf?" Ada zice,, Bn, dar de ce mi-ai schimbat parola la Webkinz? Noroc ca m-a ajutat Ioana sa o regasesc ". Eu nu am schimbat nici o parola. Oare care e vinovata?
Sunt Ioana si a uitat cum mereu cand vb cu ea ii zic sa fie sincera si e asa de sincera ca ajunge sa ma minta un an,, ca sa nu ma supere'' si cand fac asta 1 zi face un scandal imens,eu i-am zis de fata din Italia ce am facut cu ea ca sa nu afle mai tarziu de la ea si sa se supere ca nu am invitato sau ca nu i-am spus,eu ii zic in gluma celelaltei fete Lachi (celei din Italia) si ei ii zi[Tu esti Cutu,Diana(fata din Italia e Lachi] ca sa nu se supere si cea din Italia cai zic asa numai ei le gasesc tutror porecle dar doar ca sa no fac pe ea sa se simta rau,mereu ii zic ca nu intelege ceva cand ii explic si se enerveaza si zice(da,asa faci mereu, zici las-o balta, nu intelegi)pai daca chiar si atunci cand i-am explicat dc fac asa (pentru ca i-am explicat) tot nu intelege ce sa-i mai zi? Bravo te-ai prins?!
Cand te-am mintit un an? Zi si mie! Te referi la faza aia cand ai dus pisoiul la blocul ala si a2a zi am fost noi 3 sa il revedem si nu il gaseam? In primul rand nu e un an de atunci, sunt 2 luni.
In al2lea rand, am zis ca l-am vazut dupa o masina ca sa nu te mai fac sa fii trista ca ma afectai si pe mine si ma faceai si pe mine sa plang. Si eu si Ada am fost nevoite sa mintim pentru ca u mai aveai putin si te apucai de plans(oricum deja plangeai putin) si am facut asta ca imi era mila de tine. Dar oricum nu cred ca o sa ma intelegi vreodata. PA
Intr'un final cred ca ajung la concluzia ca asta e o cearta de copii. nu va faceti griji. o sa cresteti si astfel de certuri nu or sa mai existe. sunt lucruri marunte astea.
Da pentru ca nici ea nu ma inteles cand n-am vrut sdai zic o zi de fata din Italia si ca am fost cu ea la gratar ca sa no fac sa se simta prost si desi ea a facut-o mai mult timp tot eu sunt de vina!
Buna! In primul rand 2 prietene nu ar trebui sa se comporte asa! Daca nu te intelegi bine cu ea, evit'o. Daca te gandesti sa pastrezi prietenia, cereti scuze, pentru ca asa ar trebui sa faci. Pe viitor ar trebui sa fiti mai atente una cu cealalta. Bafta! :*
Eu am mintit-o cu un pisoi, iar ea cu un om. Ce e mai important? Un om sau un animal?
Si app, Ioana, data trecuta cand ne-am certat mi-am cerut scuze pentru faza cu pisoiul, si am uitat ce s-a intamplat fara sa mai astept sa iti ceri scuze. Eu mi-am cerut! E randul tau!