Incearca sa fii tare si sa nu mai plangi! Ambitioneaza. te si invata sa le dovedesti celorlalti ca poti. Odihneste. te, seara baga. te la somn pe la ora 10 iar dimineata trezeste. te la 8 si invata. Daca nu depui putin efort si din partea ta nu o sa reusesti, tot ce trebuie sa faci e sa ai incredere in tine si sa fi foarte convinsa de ceea ce vrei sa faci.Stai calma te vei descurca! Nu mai fi supara, pentru ca nu vei face decat sa agravezi situatia! Vorbeste cu mama ta, uneori parintii pot fi cea mai buna sursa de ajutor!>
Stim cu totii ca invatamantul in Romania este de ...cacao
Asa este la inceput dar o sa te obisnuiesti! Nu iti mai face griji ca au trecut si altii prin ce treci tu. Exemplu iti sunt chiar colegii tai. Si ei trec prin ce treci tu si ar fi bine daca ai vorbi cu ei despre lucrurile astea. Va ajutati unii pe altii!
Eu in clasele a 7-a si a 8-a am facut tot dupa masa... Nici mie nu mi-a placut dar m-am obisnuit... Imi faceam temele seara(daca mi le faceam) si dimineata dormeam mai mult sau faceam altceva
Asa e la inceput in clasa a IX-a. Note mici, oboseala, stres, pana reusesti sa te acomodezi putin.
O sa te obisnuiesti cu profesorii si cu programul de dupa-masa ai nevoie doar de putin timp.
Incearca sa fi tare si sa nu te lasi doborita asa usor. Incearca sa dormi in fiecare seara macar 8 ore ca sa fi odihnita si organizeaza-ti timpul astfel incat sa reusesti sa te pregatesti pentru fiecare materie.
O sa urasti liceul la inceput, si eu l-am urit iar acum il iubesc din tot sufletul meu. Sunt a XII-a si as da orice sa ma intorc in a IX-a, asa cum a fost ea, cu bune si cu rele.
Mult succes!