Impaca'te cu ea.Nu stiu motivul certii voastre, dar sunt sigura ca daca ii spui ca iti pare rau si ca ai vrea sa va impacati o sa accepte
Hei asa am patit si eu anul trecut ne-am certat si ea a spus ca nu mai are niciun rost sa mai fim prietene si ca niciodata nu o sa ne mai vedem... dar dupa 1 an :O IMPOSIBIL~! ma salutat pe mess si asa ne-am impacat
Poi mai.eu zic ca ar trebui sa te duci la ea si sa ii vorbesti chiar daca nu vrea sa te asculte.insista.spune`i ca`ti pare rau(daca esti tu vinovata)iar daca ea e cea vinovata nu stiu las`o sa`si dea seama ca a gresit si sa vina ea la tine.succes:*
Gasesteti alti prieteni intelegete mai bine cu ceilalti si o sa fie invidioasa iti spun din propria experienta
aaa si inca 1 lucru sa te vada cu prietena aceea
Timpul le rezolva pe toate, incearca sa vorbesti descis cu ea despre cearta voastra adica faza ii ca nu stiu motivul certii voastre, dar spune-i ca iti pare rau daca u ai gresit, si sa te ierte, sunt sigura ca si ea este suparata, si te va ierta din prima, numa sa nu uiti sa ii spui tot ce ai pe inima, ca pe tine chair te daore cand va certati
pupici, bafta cu prietena ta
Mihaella1996 întreabă: