| LoveCristina a întrebat:

Va rog niste sfaturi Tatal meu si eu nu ne putem intelege doar cand fac ceva lucru cand vreau sa fac eu ceva nu dar fratelui meu mai mic ii da voie la ce vrea de exemplu intr-o zi trebuia sa faca fratele meu patul dar tata nu stia ca el trebuie sa il faca si mi-a zis de ce nu ai facut patul inca eu i-am zis dar fratele trebuie sa il faca atunci a zis ca o de de sa faca patul ca imd trebuie sa ne culcam era ora 11 dimineata iar ziua urmatoare trebuia sa fac eu patul si nu l-am facut nici eu si mi-a zis ca credeam ca tu esti mai harnica va rog spuneti-mi ce sa fac nu mai pot PLSSS

2 răspunsuri:
| inesa_4773 a răspuns:

Punel si pe fratele tau mai mic la lucru la mine a fost aceeasi problema numai ca cu mama, si intr-o zi am obosit de tot aceasta si i-am spus ca sal puie si pe fratele mai mic la lucru dar nu in timp eu ce lucrez el sta la calculator...si ma inteles si acum nu ma mai cert pentru ca fiecare are obligatiunile sale si daca trebuie il mai ajut.Incearca si tu poate o sa-ti reuseasca si tie.Succes!

| Aida_3174 a răspuns:

Explica-i ca si dracul ala mai mic trebuie sa faca ceva... nu numai tu, ca nu esti robot si raspunzi la comenzi. EU asa i-am zis " Auzi, da si dracul ala sa mai faca ceva ca si el sta in casa, si el trebuie sa faca ceva, ca nu; s robot, si nu raspund la comenzi vocale automat. Mai pune-l si pe el ca nu'i cade nimic "