Cu siguranta gasesti ceva sa iti placa aici http://www.bree.ro/statusuri/indiferenta.php
Cred ca ar fi mai bine sa scrii ceva relevant si nu niste clisee cretine pe care sunt sigur ca nu le intelegi, doar ca sa fi "cool" si sa le arati celorlalti ca esti o persoana mai buna decat ei.
Buna!
Sper sa-ti fiu de ajutor
"Iti va fi dor poate'ntr'o zi...cand, auzindu'mi glasul, vei sti ca nu am sa revin...==> destinul meu e altul!
Nu am nevoie sa-mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum
Chiar crezi ca ma afecteaza!?`
Zambesc din nou`.
asta`i tot ce conteaza`.
Eu nu ascult destinul.lA vise nu cedez.nu`mI poate spune nimeni cE cale sa urmez!
In continuare crezi ca totu` iti apartine [ ] Poti sa ai orice dar nu si pe mine [ ] –":->:-p
Gandeste-te la mine ca la ceva ce ai avut, Ceva ce insa n-ai pierdut; dar a trecut, Pentru ca inapoi nu mai vin. Nu merge!
Ceea ce crezi tu Conteaza prea putin pentru mine oricum fac tot ce imi vine Nu urmaresc chiar sa va displac Dar refuz sa va fac pe plac •
M'ai uita-te odata la mine Chiar crezi ca 2 vorbe ma pot aduce langa tine? Am de unde alege Tu nu esti unicat Pot gasi baietii kA tine la fiecare colt!
"Ai avut`o de mult Dar acum n`o mai ai Ai incercat s`o inlocuiesti Dar nu puteai Caci o iubeai :X"
~ [] poti sa tipi ca nu te aud poti s plangi ca nu te vad poti sa pleci ca nu t caut poti sa faci c vrei ca nu`mi mai pasa [] ~"
rezi Ca Ma Faci Geloasa? Nu Fraieree! Nu Ma Intereseaza Oricum Te Doare Inima Cand Te Uiti La Poza Mea Asa Ca Ai Grija De Nasoala Ta! Te PuPa amica TA! •
Oriunde, Oricum Ti`o dau in bot! Doar pentru simplu` fapt ca POT!"Stie ca ai face orice sa o ai, Dar ea iti zambeste frumos Si iti zice: Tay`Tay!"
Tine minte : O fata loveste prin fapte, nu prin cuvinte
at e de mica, te innebuneste, se joaca cu tine, dar nu se indragosteste!
Un autograf` mai Tarziu` Acum o sa-ti arat Ce faTa | REA | poT Sa fiu` Cu fite Si` Cu aere` O Sa fii pe Spate | FRAIERE` |` •
Iubeste`o nu`mi pasaa... Pastreaz-o` de tot`, iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe bot
Stiu am un talent nativ, sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ
Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi...
Sper sa-ti placa!
anonim_4396 întreabă: