Sincer eu cred ca isi bat joc aman2 de tine ea ca a permis si el ca te foloseste si nu, nu imi bat joc de tine dar nu are rost sa iti pierzi timpul cu astfel de „specimene" si nici nu are rost sa suferi de la varsta asta o sa ai toata viata inainte si baieti sunt„cata floare pe campie" cel mai indicat ar fi sa il lasi balta poate si pe aceasta sara o prietena adevarata nu iti face d`astea
Daca ai suspiciuni, atunci mai bine va despartiti. Chiar daca el ar fi sincer cu tine, o relatie in care exista neincredere nu se poate sa dureze.
Este ceva..mai bine vorbeste cu amandoi pe rand, compari ce spune fiecare.
Nu o poti numii cea mai buna prietena pe aceasta fata daca ceea ce spui tu este adevarat.
Numai bine!
Cu siguranta isi bat jocde tine. Cauta-ti alta prieten si mai ales alta prietena deoarece nu asa se comporta o prietena
!
Eu iti raspund sincer, trebuie cat mai repede sa te indepartezi de el pentru ca in viitoar te va ranii si tu poate cum tii la el vei acc unele dorinte care nu au nici o relevanta...dar tu poti obs daca o place pe sara doar prin modul in care o priveste... daca esti putin hoata iti dai seama ce e bun de tinut langa tine si ce nu
RazvanCazan întreabă: