Pe mine deja m-ai speriat.Si nici nu mi-am terminat testamentul de redectat
Pentru santatea nervilor tai, da-i ignore. Ce a fost a fost, ce va fi va fi
Prietenii poti avea cum se zice, fara numar
Apropo, scuze de eventualele greseli, dar eram foarte nervoasa
Si acum ma cert cu ea
Daca face faze din astea, nu cred ca ar trebui sa o mai bagi in seama Daca tot continua asa...arata-i ca nu-ti mai pasa ce zice! Si daca te intalnesti cu ea ignoro! Bafta:*
fundita?
Pai e pakat de prietenia voastra de 2 ani dar daca u zici ca era foarte disperata pe mess atunci nu meryta sa te mai impaci ca ea si trebuie sa ii araty ca poti merge mai departe si fara ea nu se termina lumea la ea...trebuie tratata cu indiferenta deoarece indiferenta doare cel mai tae aratay ca te poti distra si fara ea daca u ai zis ca ai mai multi prieteni de cand nu mai esti ca ea. nu meryta sa te mai impaci ca ea dupa cate ti-a facut nu mai merita era prea " sufocanta" daca ii pot spune asa. deci trateazo cu indiferenta asta e parerea mea faci cum vrei. si calmeaza-te cand trecy pe langa ea deoarece nu meryta... sa te consumi pentru una ca ea. fundita?:X:X:X sper ca te-am ajutat ceao
Prietene 2 ani... e ceva, dar am o intrebare : tu o mai crezi prietena daca nu are incredere in tine? cand o sa descopere adevarul o sa se roage sa iti fie prietena!
Eu zic sa lasi timpul sa treaca si sa te gandesti daca a fost cu adevarat prietena ta. Daca spui ca e geloasa si nu are incredere in tine inseamna ca nu e preitena ta. De obicei prieteni au incredere unii in altii si se ajuta la necaz, iar sfatul meu este sa incerci sa te indepartezi de ea (for ever)
Ai grija ce prieteni iti faci, fiindca si eu am trecut prin asta.
Pai daca spui ca ca nu te lasa sa iessi cu nimeni sigur nu era o prea buna prietena nu?
incearca sa nu o mai bagi in seama si pe mess sa ii raspunzi cu ceva care o va pune me ganduri
Succes
Eu si cea ma buna prietena a mea ( suntem cele mai bune prietene de 6 ani ) ne-am certat candva mi-a spus ca ea a bagat pe hi5 cls niste poze in care aratam chiar rau si ea lea pus stiu pentru ca mi-a ecunoscut a zis ca e geloasa ca imi fac prieteni atat de usor si de genu ca sunt populara si pe ea nu o bag in seama dar aveam in clasa 5 prieteni cu tot cu ea dar tot ea imi era cea mai buna prietena dar acum sontem rivale si crede-ma nu e prea placut. mai bine te impaci cu ea cat mai poti.
Stii mi-ai amintit de un citat : Prietenii ramân prieteni. Cei care nu ramân … înseamna ca n-au fost
eu zic s-o lasi in pace nu are rost sa va mai impacati, nu stiu nici motivul care v-a facut sa va certati, a fost vina ta sau a ei?
daca a fost vina ta probabil vrea sa se razbune si de-aceea te tot streseaza , dar daca a fost vina ei mai bine ignor-o
dai ignor si pe mess, dupa ce sa te enervezi, las-o sa creada ce vrea, i-ai explicat ca nu ai intrat cu idul ei, nu crede, las-o in pace