| sexychick_4075 a întrebat:

Va rog raspundeti-mi urgent. Dau FUNDA.Imi place de un baiat de vreo 4 luni, acum il iubesc, nu sunt cu el pentru ca are prietena dar spune ca ma place si sau intamplat multe intre noi. Nu stiu daca va fi ceva intre noi sau nu dar mi-e dor de el cand nu il vad, cand nu vorbim, mi-e dor de un sarut pe care mi la dat acum o luna. Il iubesc cu adevarata si mi-e dor de el nonstop incat imi vine sa plang mereu cand nu e cu mine, sau nu il vad. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Mike959 a răspuns:

Daca chiar te place si nu sunt doar vorbe ar trebui sa-si doreasca sa te vada si sa faca ceva in aceasta privinta! Vorbeste cu el pentru a clarifica lucrurile, nu are sens sa stai si sa suferi traind poate cu o falsa speranta! Succes

| Tidiii a răspuns:

:-ss. amana smug. waaa pai eu una zic ca nu e prea bine sa tae bagi in relati, daca stiai ca are prietena trebuia sa-l lasi in pace oh go on sau cand ti-a ''dat'' sarutul ala avea prietena :-s.

aaa...sa : deci daca te-ar iubi s-ar desparti de fata aia sau macar daca te-ar place. De ce nu vb cu el? asa o dicutie serioasa. intreaba-l daca simte ceva pentru tine. si fi atenta daca evita raspunsu inseamna ca-ti bate joc de tine straight face. si exlica-te putin ce s-a intamplat intre voi? straight face.

| Tidiii a răspuns:

''ce s-a intamplat intre voi?'' daca vrei zi'mi pe mess laurik_scumpik13 happy.