Cineva spunea ca violenta de orice tip e ultimul refugiu al prostiei si ca cel mai destept cedeaza primul...
parerea mea e ca n-ar trebui sa ai nicio relatie cu respectivii nici macar de rivalitate.pana la urma suntem oameni.traim civilizat.nu in jungla.asa ca pe langa orgoliu si incapatanare pune-ti in cap ideea ca ai si demnitate si onoare.stii tu ca vechii samurai.si nu te pune cu prostul ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta...
Te duci la cel mai "șmecher" dintre ei, la liderul lor, îl bați de se cacă pe el, și îți garantez că nimeni nu o să mai aibă curaj să se ia de tine.
Imi aduc aminte perioada clasei a 8 chiar si a 9 pateam la fel ...pana cand un grup de colegi radeau pe seama mea mult mai insistent unu dintre ei, am luat cosu de gunoi i l-am pus in cap si am inceput sa il lovesc, sincer mi-a parut rau mult timp pentru ce am facut ca nu voiam sa ma cobor la nivelul lor dar ca sa imi salvez situatia a fost nevoie sa fac ceva mai extrem!
****-i un pumn la cel mai tare pana sare bulionu` si vezi ce o sa faca ceilalti...
Dominicc întreabă: