Cinstit,eu tot eram aproape la 6, 7% ca el, doar ca mie imi placea de o colega care ma considera fiind un simplu prieten, adica nu-mi acorda atentia deloc si nu atragea atentia la mine.Eu am hotarit sa o impresionez cu ceva ca sa-i placa de mine.Am inceput sa ii spun complimente sa ii zic ca e draguta, dar ea avea dupa aia sentimente pozitive fata de mine, dar totusi nu vroia relatii de dragoste dupa cum am inteles eu de la ea.Sa stii ca i-am facut opusul.Am inceput sa nu mai atrag la ea atentia si nu ii mai scriam pe facebook nici mess. Apoi s-a simtit nefericit si si-a dat seama ca a gresit, iar apoi, ma rog nu avea niciodata relatii si ii era greu sa-mi zica ca are ceva sentimente si pina la urma i-am propus din nou eu, ea bineinteles ca a fost deacord.Deci incearca sa ii spui, adica sa il intrebi de ce se comporta atit de ciudat cu tine.
P.S.
Ne-am despartit peste 3 saptamini, caci nu-mi prea placea de ea la un final.oK succes!
Nu stiu ori chiar te place si ii este frica sa-ti spuna ori este un ciudatdute si intreaba-l ce are de se comporta asa:]