| Louissa a întrebat:

Va rog sa îmi spuneti sincer, vreau mai multe păreri in special de la băieți.Sa zicem ca ați fi intr-o relație cu o fata de 1 an și ceva și va iubiți reciproc. Intr-o zi găsiți o dovada clară cum ca ea ar fi plăcut mult un baiat despre care voi ați mai auzit ca au vorbit, ca s-au plăcut etc, dar ea niciodată nu a recunoscut iar acea dovada arată clar ca l-a plăcut, chiar dacă ea neagă. Dar fata nu a avut nici o treaba cu ala, nu a existat o relație sau un sărut sau orice altceva intre ei doi, doar plăcut si atât. Sa zicem ca erați la început, vorbeați prin mesaje, iesiseti doar 1 singura data dar încă nu exista iubire între voi, iar in timpul ăla ea îl plăcea pe altul. Ați alege sa va despărțiți pentru acest lucru? Cu toate ca ea avea șanse cu ăla dar a ales sa continue cu voi?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Cred că aș trece peste situație, cred că oricine la un momnt dat s-a băgat în relație cu cineva plăcându-i totuși măcar o perioadă de altcineva. cât timp n-a dat curs atracției, adică să se vadă sau să vorbească într-un anumit fel după ce au devenit lucrurile serioase între noi, cred că e ok, mai ales că a avut ocazia să aleagă cealaltă persoană și totuși te-a ales pe tine.

| Louissa explică (pentru Adry05):

Mulțumesc mult :X

15 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

NU! In nici un caz nu m-as desparti dar teama ca oricand as putea fi parasit pentru acel cineva exista!
Concluzie: nu m-as desparti eu ca sunt o persoana care risca pana la ultimul moment dar altii nu sunt asa! Va trebui sa-i dovedesti un timp ca numai pe el il vrei si ca orice a fost a trecut, si cine stie, poate puterea dragostei invinge teama, gelozia... trebuie sa-i arati ca esti sigura pe alegerea ta!

| Louissa explică (pentru lpavel):

Nu cred ca are teama ca l-as putea părăsi pentru ăla, eu chiar îl iubesc enorm acum și nici măcar nu m-am gândit la băiatul ăla, a fost un fel de " Crush" când eram in liceu dar apoi am început sa am sentimente și chiar nu l-am mai plăcut pe ăla. El spune ca m-am folosit de el ca sa îl uit pe acel baiat, asta ar fi motivul principal. Cum as putea sa i arat ca sunt sigura ca nu mai vreau pe nimeni și ca îl iubesc pe el? sad

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Louissa):

Daca omul a decis ca pentru asta nu mai vrea o relatie cu tine, nu ai ce sa faci. Daca totusi doresti sa fortezi oleaca nota poti frumos ca ii poti demonstra in timp prin gesturi ca tu il vrei doar pe el ( si chiar trebuie s-o faci, deschide naibii robinetul ala de la sentimente ). Daca omul nu vrea si nu vrea nu ai ce sa ii faci si o sa treci peste. In cazul asta e important sa nu construiesti ziduri prea inalte in jurul tau ( metaforic vorbind ) ca sa nu mai poate sa sara nimeni. Sa nu cazi intr-o extrema doar pentru o experienta naspa ( asta e o capcana foooarte urata )

| Louissa explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Și cum as putea sa ii dovedesc? Prin ce gesturi? El m-a blocat și mi-a sis ca nu vrea nici măcar sa mai auda de mine, ce as putea face?

E o vorba care zice asa : "Daca te da afar pe usa tu trebuie sa intri pe geam" da-i un mail, mesaj de pe alt nr de telefon, suna de pe alt numar si daca nu si nu atunci nu ai ce face decat sa ii respecti decizia. Ca il cauti cu insistenta ( nu disperare, ai grija ) ar trebui sa fie un gest care sa dea de gandit unui om care chiar vede ceva, daca e orbit de orgoliu si de ideea pe care si-a pus-o in cap nu ai ce ii face. Mai intai ia legatura cu el dupa aia comporta-te frumos cu el ( vezi sa nu si-o ia in cap doar pentru ca tu l-ai cautat si ca tu ai gresit ( asta in opinia lui ), incercati sa fiti jumate jumate ), fa ceea ce voiai sa faci, da-ti drumul la sentimente, spune-i ce aveai pe suflet, arata-i cat de mult il iubesti. Si eu is o persoana mai rece si dura dar alaturi de persoana de care imi place ma mai schimb, asa si tu.

| Louissa explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Merci mult happy o sa încerc tot posibilul

Oricand cu placere. Daca te mai pot ajuta cu ceva doar spune-mi

| OldSoul a răspuns:

Nu m-ar deranja pana la un punct anume.

Si anume "Cu toate ca ea avea șanse cu ăla dar a ales sa continue cu voi?"
Daca mi-ar spune ceva, un repros de genu, ca m-a ales pe mine, probabil i-as spune ca daca-mi reprosezi asa ceva, du-te linistita la el si lasa-ma in pace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș zice că nu m-ar interesa, dar e clar că tragi povestea de păr în favoarea ta, deci în realitatea din teren, probabil m-ar deranja.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

O dată ce tea ales pe tine eu nu Mai văd sens in discutile astea prostește atâta drama turcească sunt scârbit nici nu mai văd sensul de ce mai puneți întrebările astea o data ce Tea ales pe tine este clar Absolut totul nu este evident? Vrei să-ți facă o statuie? La ce te mai aștepți?

Vreau sa știu un răspuns sincer cu Adevărată de la tine atâta nimic altceva

te iubește cu Adevărată din inima ei și sufletul ei cu Adevărată? Da Sau nu?

atâta nu vreau povești sau drama!

| Louissa explică (pentru GraniniCuPiersica):

Eu îl iubesc enorm și el crede ca m-am folosit de el sa îl uit pe ăla dar nu e deloc așa. Îl iubesc mult de tot. Are dreptate sa se despartă de mine Pt asta?

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru Louissa):

Bun exista soluție pentru ce problema aveți voi doi

Mergi la el stați față in față discutați vorbiti problema pe care o aveți stai și explica-i ca omul totul de la bun început sa poată sa intelega și el poate el la nervi nu înțeleg nimic nu va certați nu va contraziceți fără certa și țipete fără drama turcească nu mesaje nu telefon sunat nici drama turcească lăsați prostile astea!

Unde exista iubirea Adevărată doar cea Adevărată din toată inima si tot sufletul in tot deauna va exista o cale in tot deauna va exista un drum luptă pana la capăt dacă iubești cu Adevărat din toată inima ta și tot sufletul tău

întâlnitiva discutați ca doi oameni maturi și luati o decizie împreuna amândoi și tu explica treba cu băiatul ăla cine o fi

Dupa ce va impacati loativa o sawurma cu usturoi și un Pepsi de lămâie vorbesc serios -_-

| Robert45481 a răspuns:

Eu m-aș retrage pentru că nu pot fi o alegere nu pot fi comparat pentru că eu sunt eu și nu cred că se poate să îți placă de mai multe persoane când zici că iubești una deci m-aș despărții

| Louissa explică (pentru Robert45481):

Pai atunci nu îl iubeam și știe și el asta, eu am zis ca la început de tot când doar vorbeam eu placeam pe altcineva dar apoi când am început sa ieșim mai des m-am îndrăgostit de el