| Cuțu2 a întrebat:

Va rog să luați această întrebare în serios.
Am o prietena foarte buna din Vâlcea, bif-ul meu. EU stau in Brașov și până acum distanta nu ne-a afectat. Ne-am întâlnit în primăvara și până acum o lună vorbeam non-stop... vorbeam despre orice ore întregi. Acum, ea s-a îndepărtat de mine. Nu știu de ce. Sunt aproape sigură că nu am greșit cu nimic. Acum câteva zile s-a împlinit un an de când suntem bif-uri și abia acum ne-am dat seama ( aici e și greșeala mea ), ideea e că eu acum mi-am dat seama de ce se întâmplă. Am vorbit cu doua prietene despre chestia asta deși eu nu îmi discut problemele și am început să plâng. Am realizat că am nevoie de ea ca prietena și nu vreau sa o pierd. Ce sa fac? Cum sa abordez problema? De ce credeți că am ajuns in aceasta situație?

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Ați încercat să mergeți la prietena dumneavoastră acasă, acum după ce a izbucnit criza? Doar prin telefon sau messenger nu rezolvați nimic. Iar, dacă "prietenele", la care v-ați plâns, și-au băgat coada este și mai grav. Probabil, că bif-ul vă așteaptă să vorbiți față în față. De aceea, vă evită, ca să înțelegeți că nu orice se poate vorbi și rezolva prin telefon. Doar, în momentul în care veți fi față în față, veți avea răspuns la întrebarea "dacă mai sunteți sau nu împreună? "
Succes! Repet, doar dialogul verbal față în față poate rezolva această criză! Dacă vreți să vă salvați relația, primul tren sau primul autocar și băteți la ușa ei. Nu mâine, nu în viitor. Azi, căci cu fiecare zi întârziere nu mai rezolvați nimic!

| Cuțu2 explică (pentru romeo78):

Mulțumesc frumos laughing))

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fa-ti o prietena locala, pentru ca distanta nu ajuta niciodata si ...nici plansul.
Mai devreme sau mai tarizu, oricum relatia se rupea, pentru ca, distanta este cel mai mare dusman al relatiilor.
Ea are nevoie de o prietena acolo, tu ai nevoie de o prietena aici. Probabil ca ea si-a gasit deja, de nu te mai cauta. Caz in care, te sfatuiesc sa faci si tu, gandindu-ti o alta prietena aici, langa tine, o colega de clasa sau vreo vecina.

| Nirvanaaa a răspuns:

Eu zic sa discuti cu ea, altfel nu poti rezolva situatia. Poate a deranjat-o ceva de care tu nici nu ti-ai dat seama.Mai bine o intrebi daca are ceva cu tine deoarece nu o mai simti la fel de apropiata. Explica-i ca relatia voastra de prietenie este importanta pentru tine si speri ca si pentru ea si roag-o direct sa fie sincera cu tine si sa iti spuna daca este o problema.Fii cat mai calma si nu te lasa prada impulsurilor de moment.E bine sa lamuriti situatia mai bine la telefon decat prin mesaje.Era bine fata in fata, dar fiindca nu stati in acelasi oras...in orice caz, mult succes!

| Andreeiy a răspuns:

Distanța va depărtează, prietene pe internet, hmmm... chestia asta nu durează mult. Atât timp cât subiectele de discuții dispar, iar ea începe să se plictisească să vb cu tine prin mesaje...nu poți face mai nimic, ai putea să îi faci o vizită, sa mai vorbiți si cred ca ar reveni totul la normal