Esti slab de caracter, de aia nu te vor, numa din astea 5 randuri reiese chestia asta, ce sa mai zic cand porti o conversatie mai lunga. "Va rog nu faceti misto de mine" ma astept si cu 3 lacrimi langa. Fetele vor barbati, masculi, nu baieti smiorcaiti care se plang ca n-au prietena si "roaga sa nu-s e faca misto de ei" si alte din astea
Fizicul chiar nu e o problema daca tu esti barbat cu adevarat. Intr-adevar e posibil la inceput s-o deranjeze dar daca reusesti s-o cuceresti cu personalitatea o sa treaca cu vederea aspectul asta. Si o spun pentru ca stiu de mine cum gandesc sau prietenele mele. Si la o prietena se dadea un tip scund si initial mi-a zis ca nu-i convine dar a acceptat sa iasa cu el si incepuse sa-l placa. asta in caz ca mai vine vreun destept cu aberatiile lui ca doar fizicul conteaza.
Pai iti zic sincer, multe fete prefera baieti inalti, dar asta nu inseamna ca toate prefera baieti inalti. Si nu iti face griji nu esti singurul baiat care nu a avut o iubita pana la 18 ani. Se poate sa mai dureze pana cand o sa ai prima iubire, dar o sa vina pana la urma. O sa iti gasesti tu o fata care te va placea asa scund cum esti
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: