| stef1290 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Am aproape 18 ani nu am avut pe nimeni pana acum simt ca nu ma vrea nici o fata in viata ei... poate strica aspectul meu fizic ca sunt scund... nu stiu ce sa fac, ma simt stresat! Va rog nu faceti glume pe seama mea.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Esti slab de caracter, de aia nu te vor, numa din astea 5 randuri reiese chestia asta, ce sa mai zic cand porti o conversatie mai lunga. "Va rog nu faceti misto de mine" ma astept si cu 3 lacrimi langa. Fetele vor barbati, masculi, nu baieti smiorcaiti care se plang ca n-au prietena si "roaga sa nu-s e faca misto de ei" si alte din astea
Fizicul chiar nu e o problema daca tu esti barbat cu adevarat. Intr-adevar e posibil la inceput s-o deranjeze dar daca reusesti s-o cuceresti cu personalitatea o sa treaca cu vederea aspectul asta. Si o spun pentru ca stiu de mine cum gandesc sau prietenele mele. Si la o prietena se dadea un tip scund si initial mi-a zis ca nu-i convine dar a acceptat sa iasa cu el si incepuse sa-l placa. asta in caz ca mai vine vreun destept cu aberatiile lui ca doar fizicul conteaza.

| Erik88 a răspuns:

Pai iti zic sincer, multe fete prefera baieti inalti, dar asta nu inseamna ca toate prefera baieti inalti. Si nu iti face griji nu esti singurul baiat care nu a avut o iubita pana la 18 ani. Se poate sa mai dureze pana cand o sa ai prima iubire, dar o sa vina pana la urma. O sa iti gasesti tu o fata care te va placea asa scund cum estihappy